AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Moze li neko da mi objasni kako se pale svetla za maglu na G 4? Deluje mi da se pale istim prekidacem kao svetla, ali ne znam kako.

Pošto vani pada kiša, pod garažom hajde da pregledam trap i nosače motora. Gornji nosač propao načisto..
Pežo 306
eb2fdc326c94a5ebd86b1e0fc419a149.jpg

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

Nastupili su novi momenti u vezi mojih kocnica. Naknadnom proverom utvrdim da i noznom kocnicom taj zadnji desni tocak slabije hvata. Opet sve raskumbusam i opet mi sve deluje u redu i klip i klizaci i sve drugo. Jedino sad dok sam isterivao klip da proverim detaljno kakav je pa je mnogo izaso i ne mogu da ga vratim. Posto se nisam sretao sa ovim klestima sto imaju rucnu na sebi, zna li neko na koj nacin to radi?

Ne razumem Luka i dalje sta je kvar. Kazete da menjam klesta, al mene zanima da vidim sta sa njima nije u redu. Verujem ja i tebi i drugima sto su rekli, al verujem i svojim ocima😀
Probao sam standardno montiracima da vratim i ne biva. Onda stegom i plocicom, ma jok. Reko dal mu rucna drzi kontru?

Jesi reko Sapatnice. Pravo da ti kazem ti si uticao da obratim paznju i na noznu, inace u voznji nista nisam primetio. Potrazicu na YT ako uspem da nadjem nesto. Ostavio sam za sutra to da resavam.

Nisam znao da treba da ga zaokrecem. Nije mi prvi, do sad sam raskumbusao ihahaj kocionih klesta i uvek vracao sa dva montiraca. Nekad teze, nekad lakse, ali ide, a ovo ni da makne.

Zadnje i prednje se razlikuju zbog ručne.Ja sam alat iskrivio dok nisam saznao da se zavrće.Ajde alat 30€ kupio drugi,ali sam pokidao i gumice i to na oba,jer sam mislio da jedan zeza i da neće da se vrati pa probao na drugom :ROFLMAO: Original alat Audijev za zadnje 150€.Ovako ručna stega i pločica guraju tanke papagajke okreću.

Ja sam pred tehnički takođe promenio klešta na Sharanu. Mislim da su na GIV vrlo slična ako ne i ista. Nisam ni pokušao da ih popravljam...
Nisu baš ni jeftina, oko 6 'iljada..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Moram da menjam gumicu gde ulazi sajla od rucne, pusta ulje po malo. Nesto mi se majstor nije obradovao kada sam mu rekao. U pitanju je audi D2. Je l imao neko slicnu muku?

Mirosti jel si ustanovio sta je tacno bio problem pa si morao da ih menjas? Ja kod ovih mojih jos nisam uocio nikakav problem. Cak su sve manzetne na svojim mestima.

Problem je automatski mehanizam zatezanja ručne kočnice!!!!
Ima ona ka krckalica računa unutra i prenos na klip

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh