AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Još kada bi znali koje vozilo je učestvovalo u tom putovanju, utisak bi bio kompletan..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Za radnu je 30%, ali za pomocnu, odnosno rucnu bi trebalo da je vise. Sad me zanima koliko vise? Sramota me vise da zovem ovog drugara na tehnickom, verujem da sam mu dosadio proteklih dana. Dve registracije za kratko vreme.

Cale bio da registruje Toyotu Rav4 pre nedelju dana i zbog rucne ga vratili..pitacu ga bas koliko treba da bude sila

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ако је велика разлика кад повучеш ручну кочницу онда ни ножна не ради како треба. Са толиком разликом тај забацује задњи крај кад се јако кочи.

Ja sam imao problem da desni tocak uopste ne koci kad potegnem rucnu. Utvrdim da je do sajle, preksinoc je zamenim, ustelujem okvirno i proverim polugom preko brezona da li drzi, vidim da drzi. Znaci zapinjem polugom i ni makac. Primetio sam odma da mi levu sajlu malo vise poteze, a nema odvojeno stelovanje. Danas u laganoj voznji potegnem rucnu i levi blokira, a desni ne. Odnosno blokira i desni, ali skroz kad potegnem, a to je 6-7 zub. Znaci tu postoji neka razlika i levi ranije hvata i blokira, mozda na 4 zub.

Сличан проблем имао на југу. Решење је просто и једноставно. Раставио све добоше узвадио напоље и очистио да се сија. Офарбао, склопио подмазао и ради. Ништа ново нисам убацио. Наслаге прљавштине рђе заглављивале пакне.

Sapatnice brate rodjeni ovde su diskovi i plocice. Diskovi bukvalno kao novi, plocice takodje. Plocicama se jos nije potrosila ona pocetna kosina. Znaci nema tu sta da skidam i da cistim da se sija kad se vec sija😆 Sumnjam na klackalicu za koju se kace sajle da je malo pokrivljena i ne poteze jednako. Inace je u pitanju G IV.

Ovo je kod mene 4 motion i sajla nije ista kao za standardnog pa sam morao da narucujem. Uglavnom je ista kao ona sto je skinuta, svuda se lepo uklapa i lepo radi tako da tu ne vidim problem. Uglavnom meni je ovako kao sad odlicno, ali se razmisljam zbog tehnickog da se ne pojavi prevelika razlika.

Nazad
Vrh