AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Nisam u toku koji motor je u pitanju za treci kais , ali postoje motori sa 2 zupcasta kaisa , gdje drugi kod nekih pogoni bosch pumpu , a kod nekih 2 bregaste jednu sa drugom . Sto se tice kanalnog ili pk ili mikro remena tu mogu biti 2 pa cak i 3 npr kod nekih fordova itd , moze poseban da pogoni servo pumpu ili kompresor , plus poseban za alternator
Fordov je motor, 1.25L Duratec, benzinac, 1242cc, 55kw ...

Kakvog ste misljenja u vezi ovih automobila
Astra h
Golf 4
Fiat stilo,
Svi su godista oko 2001, benzinci 1.4, za lokalnu upotrebu, tako reci potrcko, stim sto bih zadrzao auto 4- 5 god.
Da li su neki posebno problematicni, kvarljivi?
Da li moze da bude problema sa registracijom takvih auta?Mada vidim da ljudi teraju i starija kola

Astra G je to godiste, a H je mladja. Ako gledas G benzinku najbolja ti je 1.6 8V ili 1.8 16V.
Sto se registracije tice nema problema ako su kocnice dobre, signalizacija ispravna i tako to. Moja ALFA 147 pre par dana prosla iz prve, a bio sam sumnjicav. Narednih dana planiram da teram G IV, nego mi rucnu kad potegnem desni tocak ne koci pa moram prvo to da resim.

I dizel stilo zeza. Kad pocne da se kvari to je cudo bozije,slab plek odozdo,tezak motor napred i nije bas za njivske puteve koji su losiji razjebe trap napred,lose ofarban pojave se posle par godina intenzivnog pranja masinom pod pritisak fleke bele,sijalice se zajebano menjaju elekronika u vratima je zajebana stavka i pumpa goriva je cudo,prijatelju dopao jedan stilo sa tim prvim poluelektronskim pumpama jedva smo nasli drugu i 2019 platio 180e sa rukama majstora polovnu. Gledaj prvo golfa mada je astra izuzetno zahvalan autic,jeftin za odrzavanje,7l na 100km, ma bas ok manje-vise kod njega sve jedino nije bas za neku gradsku voznju tipa taksi brzo mu ode kvacilo(stani kreni stani kreni). Jel'mislis na astru clasic II od 2000 pa na ovamo ili bas na astru g?

Izvinjavam se svima sto ovako pisem vise poruka. Pukla mi je sarka na ovom siberu. U pitanju je citroen berlingo 2007 1.6 dizel sa duplim zadnjim vrarima. Obisao vecinu otpada u okolini,zvao ,,verano motors" traze 130e plus postarina, da li mozda neko zna da li ima neki otpad ili neko ko radi sa ,,francuzima"? Zahvaljujem se unapred.

До сада што се тиче понуде простора да не кажем преваре је нови дастер. Купили неколико комада у фирми и разочарење.

Ako je taj 1.4 u Golfu isti kao u Polu ima i on čuveni problem sa elektronskim leptirom,ali ima načina i to da se sredi da se ne kupuje nov.

Hoce li se posle new year voziti ,tj kupovati vise automobila iznad 2k kubika ?.Koliko jeftinije ce biti registracija auta od 3k kubika 6-7 godina starosti ?.

Ja sam bio za BG na 130km/h tempomat potorsnja 4.6...motor 1.6tdi 120ks uhvatio sam prosek Paracin-Bg voznja tamo po gradu i nazad 5.3l

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh