Sapatnik
Član
Да ли је неко од чланова поседовао или поседује хјундаи санта фе 2.0 дизел? Каква су искуства и цене одржавања?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je ja mislim dodatna oprema sto si naveo kao nedostatkeJa sam gledao da kupim pre nekoliko meseci, ali nisam naso nesto odgovarajuce. Posle toga drug kupi 2.0 crdi 2005 godiste. Mogu ti reci fin auto. Dosta je prostran i dosta dobro izradjen. Medjutim primetili smo i stednju u vidu nedostatka putnog racunara ili nemogucnosti podesavnja vozacevog sedista po visini. Za odrzavanje se jos nista ne zna.
Kad spomenu kuku i drug je gledao obavezno da je ima. Inace jedan matrapaz ovde kod mene godinama sa njima vuce slepku. Mislim da mu je ovaj sad SANTA FE drugi ili treci, ali na nesto drugo ne prelazi.И ја сам видео једног, сео провозао се и стварно одаје јако добар утисак. За неких 2500-3000 € да сам миран неколико година. И наравно да има куку.
Daaa....Је ли у то урачунат зупчасти каиш?