AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Hvale dosta astru h.
Kum ima oktaviju 1.9 dsg, prezadovoljan je.
Mene nervira na tim astrama uvek ima neka zackoljica, bratu otisao termostat, kvalitetnija varijanta je 5000din, mora u kompletu sa kucistem...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jesi siguran??
Srbi sve preprave
Skineš ga sa sve kućištem uzmeš švajs aparat i u masu i u struju staviš po elektrodu isečeš ga unutra da ispadne napolje, uzmeš termostat od Renoa 4 koji ide u crevo i ubaciš u crevo i ćao zdravo 500 kinti od cokule termostat

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Što se tih novijih auta tiče sve više mi se gade!!!
Npr Ford Mondeo tdci 2005g kupiš za 1000e a dizne za njega 1000e
Drugar ljubitelj Ford auta ima i mondea i focus tdci
Onda čuveni DCI kojem ne možeš ni generalnu raditi nije predviđeno
Onda polo kojem je Karter nosač stabilnih ležajeva, ili pak golf 1,4 dje su hilzne plutajuće u bloku
Sve nešto nenormalno!!!!!!
Onda plivajući zamajac i čuda
Nedam ja mog B5 nema šanse od elektronike samo to što umesto sajle na Boš pumpi ima potenciometar
Dizne mogu sam da uradim
Visco ventilator
Veliki servis radiš sam
Kakve dijagnostike i čuda
Motor iz golf 3 66kw
Filter ulja od Fergusona
Velik prostran udoban ima svu opremu jeftin održavati pouzdan ostaje on
Mogu samo kupiti nešto da se patim!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ko voli oldtajmere od 30 god, dobri su..
Nego dali neko zna kakva će biti situacija od nove godine za registraciju ovih velikih kubikaža?

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

250td

300d om603

Sta mislite za ove dve 124?

250D Turbo u prednosti jer ima klimu, 300D nema. Takodje turbo motor je dosta elasticniji u voznji, iako je na papiru razlika samo 10ak ks u praksi 250D Turbo ide dosta bolje zbog veceg obrtnog momenta. I vise mi se svidja boja. Sto se tice svega ostalog manje vise deluju isto

'93 je prelazna godina, ima i koji su stari tip, a ima i sa promenjenom oznakom, 250D Turbo postaje E250 Turbodiesel

I meni se više sviđa ovaj 250 iz novog pazara.. Em zbog klime, em zbog crne boje, em zbog felni jer su iste ko moje, a i meni najlepše..

E jbg, nisam čitao oglas, samo gledao slike.. Dobro je.. Ufff, već sam smišljao kako ženu da "obradujem" da uzimam još jednog.. 😊😊

😊😊😊😊 To je moj ponos i dika... U opšte, ali baš, ne znam da zidam, i nikad to nisam radio, i pogotovo do tad nisam ni čuo ni video šidel elemente, kraj novembra, dete na putu, završavamo centralno grejanje, majstora ni za leka suvim zlatom da plaćaš, i ja eto probao sam... Radi, vuče, ubija.. Ankerisao sam ga nakon koje godine za zid, zabat i betonsku gredu između.. Preživeo par oluja, tornado I slično... Stoji tako od 2010te..

Nazad
Vrh