Kada pročitam kako neko nije uložio žute banke u auto a vozio ga godinama i prešao ozbiljnu kilometražu ne mogu da verujem.Jbt ja za moj auto plaćam održavanje kao da vozim Majbaha, godišnja kilometraža 30-35.000 km kako kad.
Kako ti se zalomi,a i taj Clio nije prelazio puno,da ja nisam dva puta išao za Podgoricu ne bi izašao iz grada
A i nema Bog zna šta da ode,kočnice sredio predhodni vlasnik,trap bio dobar motor isto.Ja u redovni servis računam i kablove i svećice jer jelte nisu večna stvar kao što je predhodni vlasnik mislio da se to menja kad crkne.Čim kupljen zamenjeno ulje i svi filteri kablovi i svećice,svećice iz originala smešnih 1700 din,kablovi su skuplji jer idu zajedno sa bobinom ali ni to nije strašno oko 5000.Moglo je i bez toga ali čim mi dopadne šaka neki benzinac skidaju se svećice,jer kao što rekoh ljudima žao da daju 2000.
Al da nije sve idealno evo Audi,radjene dizne,prošle godine komplet trap,sad su na redu kočnice al sve je to redovno održavanje koje mora da se radi ako hoćeš pouzdan auto.Sem dizni,ali ovo ostalo računati kao manu je glupo jer nije kvar.E sad što to u zavisnosti od brenda može da bude skupo,je drugi par opanaka.
Al ima i primer kad sam uzeo Megana za taksi,drugi dan ode računar cca 700€,prokleti 1.5dci posle godinu dana pošalje opiljke iz pumpe i onda ili da uložiš još 1300€ ili normalno da ga daš u kobasice.