AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kod kolege na citroenu c3 se to javljalo na displeju...
Ume i kontakti na sijaličnom mestu da nemaju dobar spoj, pa javlja grešku, ne mora da je crkla sijalica..

Pasat B 5,5 .Problem :Zavrnem ključ na tabli se ne pale lampice.Zavrnem ključ na paljenje ,vergla normalno ali ne može da upali .Svetla i ostalo radi.Pregledao sam osigurače koji se nalaze levo od volalna (kada se otvore vrata) svi su ispravni.
Da li je neko imao sličan problem ?

Brava mi normalno reaguje ,ne zapinje ........Da li može koja žica da ispadne sa brave ?Sada je noć i neću gledati ništa .

Zakači VCDS i vidi da li prepoznaje instrument tablu, ako ne pogledaj u CAN gateway i Engine kakve greške izbacuje.
Imaš osigurače ispod habe, a imaš ispod i releje koje treba pogledati....

Ako ima osigurače blizu akumulatora oksidirali su 100%.Čišćenje vrućom vodom i sodom bikarbonom rešava problem.

Sta preporucujete za kupovinu malog gradskog autica ,sa malom potrosnjom,treba mi za cerku koja je tek polozila

Ja sam mojoj kupio Fiat Idea 1,3mjt iz 2007.
Uzet pre tri godine od prve vlasnice, i do sada je i ona a i mi zadovoljni, jer odim redovnih servisa nije bilo problema.
Lepša je od punta i pande, potrošnja prosek oko 5 lit u gradu kako god da voziš.
Mada i punto i panda dele istu motorizacuju, a corsa ima isti taj motor.
Kod VW imaš polo, ali po meni on ima lošiji motor sa tri cilindra..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Sestri je podavno kupljen polo i meni je ono katastrofa od auta... Motor 3 klipa hajd i nekako ali mesto je najveci problem. Potrosnju ne znam, ako ti je potrebna pitacu je ali mislim da je iznad ovih 5l a motor je 1.0 ako se ne varam.
Kod nas Bosanaca je VW svetinja, tako da se vecinom uzima golf onom ko je skoro polozio.

Pežo 206 1.4 benzinac moja zena vozi . Dobar auto .Jeftino odrzavanje ako nađeš neki očuvan. Sad jeftino održavanje je kako se gleda .ali ide bolje od vw pola to sigurno.

Brava mi normalno reaguje ,ne zapinje ........Da li može koja žica da ispadne sa brave ?Sada je noć i neću gledati ništa .
Samouki "majstor" postavio dijagnozu ,doneo deo , zamenuo ,sam skuvao kafu i popio piće ,ništa nije naplatio ali sam ga "častio" sa jednim brzim ključem .Problem je bio u ulošku brave ,otvorio sam ga ,verovatno je neki kontakt u pitanju.

Nazad
Vrh