Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako su simens dizne onda i nisu nešto.Ima li ko fiestu 1.4 dizel,kakvi su utisci?
Meni se ne svidja zbog prostora i zato mi je katastrofa, gepek je kratak a dubok u pm. Ako se vozi vise od dvoje visljih ljudi nekom nece biti najudobnije (pri duzim relacijama). Ali ovako za grada da trknes po neki dio, do prodavnice u nabavku je sasvim ok. Kod moje sestre je benzinac (1.0 cini mi se) i slab je za moj ukus, ali skroz dobro poteze. Cak su se ona i muz zamjenili jer njemu polo vise pase zbog potronsnje, jer on pravi vise kilometara od nje.Šta je razlog zašto Vam se nesviđa polo sa tri klipa.
Velka ti muda imas jer si ovo napisao, sta ces ako zena cita forum. Mogla bi ti nova mečka pocet cudno raditi.Mislite da sam mu j..o mamicu ?
U povjerenju , zena dala pare da natankam a ja imo loze kuci , u kantama , pa da se spoji ugodno i korisno
Ovde jedan covjek drzao bombu na polici u kuci, ali je fora sto je iz nje sve povadio tako da vise nema funkciju bombe. I njegova zena se iznervira, uzme bombu sa police, izvadi osigurac, baci bombu na njega i uhvati se noge napolje. A on se smije i izlazi iz kuce sa bombom u ruci.Znam za slučaj gde je žena iz osvete nasula par kg šećera čoveku u rezervoar.Ispadala šećerna vuna na auspuh.
To nije za zajebanciju... ja umalo ne pogibe zbog togaOvde jedan covjek drzao bombu na polici u kuci, ali je fora sto je iz nje sve povadio tako da vise nema funkciju bombe. I njegova zena se iznervira, uzme bombu sa police, izvadi osigurac, baci bombu na njega i uhvati se noge napolje. A on se smije i izlazi iz kuce sa bombom u ruci.