AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Mlađi sin je imao uložak.On je na njegovoj bravi nešto menjao pa mu je ostao uložak.Moguće da je originalan.Nisam ga pitao.

Ma generalno nije ni loš, osim što radi kao 539, a tako se čuje i u kabini.
Po meni je Fiat 1,3 multidžet dosta bolji pa čak i taj ford/pežo 1,4.
Ovo se odnosi na dizele, ali za te male kubikaže bi možda više odgovaralo da se potraži neki ekonomičan a živahan benezinac.

Imala ga zena , ja vozio vise od nje . Ekstra auto , i izgledom, i u voznji ,solidno ide , ne trosi nista bukvalno , sve dok nije stao.
Pocrkale sve tri dizne odjednom . Trebalo zamijeniti dizne ,pumpu vp ocistiti sve ... Oko 1000e . Naravno nismo nista radili prodo ga takvog .
E sad , mozda je bio problem sto sam nasuo naftu iz kante 20l od totala . Mozda je moglo biti na dnu deci dva , ... dal je to ili mu doso kraj neznam.

Šta je razlog zašto Vam se nesviđa polo sa tri klipa.
Meni se ne svidja zbog prostora i zato mi je katastrofa, gepek je kratak a dubok u pm. Ako se vozi vise od dvoje visljih ljudi nekom nece biti najudobnije (pri duzim relacijama). Ali ovako za grada da trknes po neki dio, do prodavnice u nabavku je sasvim ok. Kod moje sestre je benzinac (1.0 cini mi se) i slab je za moj ukus, ali skroz dobro poteze. Cak su se ona i muz zamjenili jer njemu polo vise pase zbog potronsnje, jer on pravi vise kilometara od nje.

Znam za slučaj gde je žena iz osvete nasula par kg šećera čoveku u rezervoar.Ispadala šećerna vuna na auspuh. :D

Znam za slučaj gde je žena iz osvete nasula par kg šećera čoveku u rezervoar.Ispadala šećerna vuna na auspuh. :D
Ovde jedan covjek drzao bombu na polici u kuci, ali je fora sto je iz nje sve povadio tako da vise nema funkciju bombe. I njegova zena se iznervira, uzme bombu sa police, izvadi osigurac, baci bombu na njega i uhvati se noge napolje. A on se smije i izlazi iz kuce sa bombom u ruci🤣🤣🤣.

Ovde jedan covjek drzao bombu na polici u kuci, ali je fora sto je iz nje sve povadio tako da vise nema funkciju bombe. I njegova zena se iznervira, uzme bombu sa police, izvadi osigurac, baci bombu na njega i uhvati se noge napolje. A on se smije i izlazi iz kuce sa bombom u ruci🤣🤣🤣.
To nije za zajebanciju... ja umalo ne pogibe zbog toga

To je bilo oko 2000te, drugar dobio pravu bombu i nosio sa sobom. Odemo kod jednog druga kojem je stajala demontirana bomba negde na polici, drugar izadio pravu bombu iz dzepa (a to ovaj dtugi nije video) i dobaci mu... on se zasmeja (misleci da je njegova) i iscupa osigurac... trenutak je falio ....

Nazad
Vrh