Borisllav360
Član
To je to vozilo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim, kako je tako ocuvana boja bez packe? Mozda su bile folije ? U originalnom katalogu se ne navodi prva boja , ali ukucam broj sasije na jedan sajt i izadje mi boja Light Ivory . Jbg . Trazimo dalje
Komšija te laže prvo i osnovno zašto su Švabe toliko gurale Mečke u taksi je zbog toga što kod njih plaćaš manje takse ako delatnost obavljaju luksuznim automobilom.A sa početka 90ih Mercedes bio najpovoljniji izbor pa još dizel,najpovoljnija opcija,a nije da Nemci nisu mogli da izaberu Audi ili Proše.Da pojacavaju ih. Kao taksista odes i kazes koje vozilo zelis ako si privatnik i cekas na isporuku do dve nedelje.rade se folije u bilo kojoj boji a osnovna je ta koju ste naveli,dok za automobile istocne proizvodnje dolqze u beloj i sivoj metalik, Ssavljaju sve moguce i nemoguce zastite ispod,radi se dve ruke sa zastitnim sprejevima na bazi gume ispod da ne dolazi do truljenja tako lako,idu pocinkovani limovi,idu jace felne,ojacani amortizeri sa onim balans gumama ispod njih sto se uguravaju da se podignu da ne kace trotoare,servis je obavezan zbog licence na 10000km,ma ludila sta ne odrade,ovo znam jer mi je komsija taksista privatnik u Becu a sinovi mu rade u taksi firmi gradskoj