Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste,kompresor pogonjen na klinasti kais.Zna li neko da li je uopste u neki G II fabricki ugradjivana klima? Ili jos bolje da li ima neki sajt na kome po broju sasije moze da se proveri sta je sve ugradjeno i slicno?
Samo jednom sam video golfa2 sa fabrickom klimom 92god bio, oprema u fulu, GTD sa interkuleromZna li neko da li je uopste u neki G II fabricki ugradjivana klima? Ili jos bolje da li ima neki sajt na kome po broju sasije moze da se proveri sta je sve ugradjeno i slicno?
Bilo ih je dosta(vecina sad pretopljena) naravno jaca oprema, ja sam video u nekoliko g60 i jednog dizela(drugar vozio bio nekad benzinac pa napravljen gtd),pet vrata,napred i pozadi fabricki podizaci, klima,abs.Ja do sad nisam vidjao, a mozda sam cuo, ali nisam bio siguran. To je verovatno bilo samo uz doplatu kao vrhunac opreme. Medjutim sad naletim na jedan bas takav golfic pa reko da proverim.
I sad pojede kao jedan član... Registracija, gorivo, popravke...Auto je nekada vise cenjen i cuvan, ne smalo clan domacinstva
Moj sivi pasat B2 je imao klimu. Isto turbo dizel.Samo jednom sam video golfa2 sa fabrickom klimom 92god bio, oprema u fulu, GTD sa interkulerom