Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tehnički ti važi 30 dana, e sad ako ti nije istekla registracija u sup možeš bilo kada a ako je istekla onda moraš tog dana koi ti stoi na polisi.U vezi tehnickog i registracije, da li neko zna, ako se prodje tehnicki , da li moraju u isti dan da se nose papiri u sup ili moze npr u roku od 7 dana?
Mogu se zadrzati do 12 meseci samo ako je motor registrovan na manje od godinu dana, a ako je registrovan normalno na godinu dana(mada ne vredi registrovati na manje jer su takse iste samo je manje osiguranje,tako da vecina registruju na 12 meseci) onda se mogu zadrzati samo 60 dana.Ako se ne varam za motore tablice mogu da se zadrze i vise od dva meseca po isteku registracije jer je sad dozvoljena registracija recimo na 6 meseci.
Jesi li im malo zapretio pa morali da te puste ili si 100 % bio ispravanSad uradio tehnicki, prosao bez problema
Ma pomogli su mi ljudi maksimalno,mislio sam da sredim kocnice i jos sto sta ali sve od danas do sutra i na kraju dignem ruke pa kad me vrate da sredim sta treba a ono koci ubija, nije covek smeo da pipne kocnicu da ne pokida valjkeJesi li im malo zapretio pa morali da te puste ili si 100 % bio ispravan
I to sto kazes, za 2-3000 ne isplati se ta zajebancija.Proveri negde na tehnickom,verovatno bi morao odjaviti posle 2 meseca,pa jovo nanovo...Razlika ti je par hiljada dinara izmedju 6 i 12 meseci,tako da masa motorasa registruje na 12 meseci.