AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

U vezi tehnickog i registracije, da li neko zna, ako se prodje tehnicki , da li moraju u isti dan da se nose papiri u sup ili moze npr u roku od 7 dana?

Ako se ne varam za motore tablice mogu da se zadrze i vise od dva meseca po isteku registracije jer je sad dozvoljena registracija recimo na 6 meseci.

Ako se ne varam za motore tablice mogu da se zadrze i vise od dva meseca po isteku registracije jer je sad dozvoljena registracija recimo na 6 meseci.
Mogu se zadrzati do 12 meseci samo ako je motor registrovan na manje od godinu dana, a ako je registrovan normalno na godinu dana(mada ne vredi registrovati na manje jer su takse iste samo je manje osiguranje,tako da vecina registruju na 12 meseci) onda se mogu zadrzati samo 60 dana.

Nisam znao da je tako. Sta se desava ako mi je sad registrovan na godinu i istice mi registracija pa hocu recimo da ga registrujem marta da uhvatim sezonu? Ako bi sad registrovao na 6 meseci istice februara, a zimi mi ne treba.

Proveri negde na tehnickom,verovatno bi morao odjaviti posle 2 meseca,pa jovo nanovo...Razlika ti je par hiljada dinara izmedju 6 i 12 meseci,tako da masa motorasa registruje na 12 meseci.

Proveri negde na tehnickom,verovatno bi morao odjaviti posle 2 meseca,pa jovo nanovo...Razlika ti je par hiljada dinara izmedju 6 i 12 meseci,tako da masa motorasa registruje na 12 meseci.
I to sto kazes, za 2-3000 ne isplati se ta zajebancija.
Sad sam se malo informisao i kaze: "rok za vracanje tablica za oldtajmere, mopede i motocikle je godinu dana".

Poslednja izmena:
Da li neko od forumaša ima pasat b7 2.0 tdi 140 ks? Kako se pokazao? Potrošnja?
Gledam jedan, star je 8 godina a prešao je oko 100 000 km. Kada raditi veliki servis?

Prošao tehnički pregled.Imao sam jednu tehničku neispravnost u vidu farova koje sam morao da ispoliram.Ništa specijalno što se tiče rigoroznosti, treba sve da radi i da sija svaka sijalica.

Nazad
Vrh