AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ako uzimaš dugoročno za sebe, to što je jača cena nebi trebao biti problem, jer bar znaš šta dobijaš.
Servis veliki je verovatno rađen, jer iako nije prešao limit kilometraže, prešao je vremenski limit(5 god).
Ako nije rađen servis onda ga moraš raditi čim preuzmeš..

Да сваки дан вози у години 30 километара испадне 11000 километара. Ако има пара за возање буде и више. Мало је нереално.

Za nase podneblje i nije bas nerealno jer mnogi predju samo 10-15 km dnevno i jos neki dan preskoce. Medjutim bude tu neko duze putovanje i nekako se nakupi malo vise km. Jos sad mnogi od nas imaju i vise vozila i uvek neko vozilo se nekako vrlo malo vozi. Tako da se desava da ljudi predju 10000 km godisnje ili cak i manje.

Po servisnoj knjizi veliki servis nije radjen. Našao sam na netu da se radi na 210 000 km, ali ne znam vremenski rok kada treba da se radi ako se kilometraža ne ispuni.

Ako je kupljen nov u Srbiji moguće sa ima malo kilometara predjenih. Izvinjavam se, mislio sam da je iz uvoza.
Ali to što veliki servis nije još uradjen je negativna strana vlasnika, što ne znači da auto ne treba pazariti.

Da li je možda neko voljan ako ima mogućnosti ili zna kako da proveri kilometražu po broju šasije? Poslao bih mu broj u pp.
A za veliki servis... Verovatno su mu rekli da još ne radi. Možda u desetoj godini ili već na nekoj određenoj kilometraži.

Imas snimak na YT kanalu AUTO ANALIZA kad covek najnormalnije radi veliki servis posle 10 godina jer jednostavno nije preso dovoljno km. Auto je GOLF VI 1.6 TDI. Tako da to po meni nije nikakakav minus, ako je vec auto stvarno tako malo preso i ako je u dobrom stanju.

Ne znam da li je neko probao ovu mogućnost, da sazna istoriju vozila ,da li su informacije tačne .....
Plaća se .

Moj drug je probao pre par meseci, medjutim auto je uvezen iz CH i bukvalno mu nista nije izbacilo za njega. Tek kasnije smo saznali da za vozila iz CH nemaju podatke. Ne znam da li se do sad nesto promenilo.

Naplatili su mu, ali nisam siguran posto mu nista nije izbacilo da li je za iste te pare mogo da proveri posle jos jedan auto. Medjutim njemu se taj prisvidjao i kupio ga tako da nije bilo potrebe da proverava jos neki.

Bokibole u ovlašćenom mogu da izlistaju. Ali ako imaju volju.
Meni su svojevremeno dali podatke o poslednjem servisu u Nemackoj za pasata, kada sam tražio potvrdu za stavljanje folije za zatamnjivanje.
Matiću, nije baš sve tako crno, a ni belo.

Nazad
Vrh