Na 1.6 16 v benzin motoru mi se povećao nivo ulja u motoru koje mi izgleda razredjeno. Pri tom auto loše radi, kao na dva klipa, izbacuje beli dim, na auspuh kao da benzin izbacuje. Sumnjam na dizne. Da li još nešto može biti problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije problem nedostatak znaka, vode za pranje prednje i zadnje šoferšajbne, pa čak i zadnji brisači ne mora da radi ako vas neko zbog toga vraća pitajte jesu li dobili dopis od Arsova? Čak može i krovni kofer biti na autu ali prazan jer se on ne računa kao teret.Da li je i nedostatak znaka Fiat problem na tehnickom. Odavno su mi skinuli tu pločicu sa gepeka Una. Treba uraditi tehnički, a kanda nije lako kupiti taj znak.
Mog tasta vratili pre neki dan jer mu nije radio zadnji brisac.Nije problem nedostatak znaka, vode za pranje prednje i zadnje šoferšajbne, pa čak i zadnji brisači ne mora da radi ako vas neko zbog toga vraća pitajte jesu li dobili dopis od Arsova? Čak može i krovni kofer biti na autu ali prazan jer se on ne računa kao teret.
Znak bi mogao zameniti nalepnicom slične veličine. To je verovatno jeftino u autodelovima.Ako ne uspem kupiti sigurno nikome necu skidati.
A videcemo sledece subote može li uno proci tehnicki. Za suzukija ne brinem.
Kprozija koja je napravila rupu ne prolaziAko ima malo korozije dali se more proci tehnicki
Naravno da moze ako su normalni na tehnickom, ako nisu zapreti im malo zalbom ili odi na drugi tehnicki.Ako ima malo korozije dali se more proci tehnicki
Beli dim uglavnom znači da je probio dihtung glave.Na 1.6 16 v benzin motoru mi se povećao nivo ulja u motoru koje mi izgleda razredjeno. Pri tom auto loše radi, kao na dva klipa, izbacuje beli dim, na auspuh kao da benzin izbacuje. Sumnjam na dizne. Da li još nešto može biti problem?
Sa Golf V sam prošao iz drugog puta, nije mi radio žmigavac u retrovizoru.Korozija koja je napravila rupu neće proći pa taman mi pretili i Predsednik om i Premijerkom. I odakle vam ideja da pretite a auto ima korozije?