AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Nije to nikakvo opravdanje. Tako ja kad sam kupio taj G II i od 4 vrata jedino vozacka koliko toliko da mogu normalno da se otvore i svi pricaju kako je to staro. Kupim G IV 2004 godiste, jos nije ni punoletan i posle 10 dana moram da mu obijam gepek. Bio mi danas jedan drug i ja mu pricam kad on kaze da na pasatu b 5.5 koji je placen ohoho ima iste muke. Znaci ne umeju da naprave normalnu bravu. Yugo sam imao star 30 godina i normalno sam mogo da otvorim vrata i gepek, jedino mu zakljucavanje bilo slabija strana.

Na golfu dvojci je poznato da su loše brave, osim onih fabričkih koje su dobre ali naidje i tu neki krkan pa ih potrga.Na Golfu 4 i Passatima tog godišta nisam još čuo da je nekome stradala brava, dok se evo meni to nije danas dogodilo.

Bas te fabricke su bile kod mene i bio sam srecan sto kazes da nisu potrgane. Sto me podseti na skorasnji dogadjaj. Skoro sam pravio jednom coveku nesto i ponesem mu ja to, ali on nije bio tu i kaze mi da mu ostavim u golfa. Ja do vozackih vrata, kad nema je brava, iza isto. Predjem sa druge strane ni tamo nema ni jedna. Cudno mi kako covek ulazi u njega jer znam da ga vozi. Uspeo sam gepek da mu otvorim i unutra to da mu ostavim. Posle ga pitam kad smo se videli kako ga otvara, on mrda prstom ko da nesto grebe. Valjda na greb greb mu se otvaraju vrata.

Meni su na "cvaji" originalne fabričke brave, i vrata se zatvaraju ko na frižideru, sem vozačevih, ona su na bolcni jednoj na donjoj šarki malo kleknula... Pošto sam se oduševio sa tim golfom, u kakvom je stanju za svoje godine nema mi žalije nego kad ih neki krkan zalupi ko da je seo u stojadina..

Ako cemo realno sem udobnosti i tih brava (kineskih) "dvica" drugih mana nema. Mnogi ce u buducnosti pozeleti takav auto!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Да немам у породици доброг мајстора и ја би веровао у неуништивост. Али године их стижу. Кад почнеш да сечеш видиш шта је испод.

Prosle god smo naseg prodali, nigde nije imao tackicu korozije, cova trazio ispravnu skoljku, kad je video nije umeo da se odlepi od auta, naravno platio je koliko smo zacrtali.
Passat mladji skoro 20god poceo da pusta...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Декс, човек је знао шта тражи и где је бољка. Пре пар година кад се почео примењивати закон на техничким прегледима било је разних непријатних изненађења са предњим трапом. Кад стоји испред радионице са шпанером везаним у машну на хауби. Наравно нису сви такви али добар део јесте.

Meni su na "cvaji" originalne fabričke brave, i vrata se zatvaraju ko na frižideru, sem vozačevih, ona su na bolcni jednoj na donjoj šarki malo kleknula... Pošto sam se oduševio sa tim golfom, u kakvom je stanju za svoje godine nema mi žalije nego kad ih neki krkan zalupi ko da je seo u stojadina..
Sremac, jesu se zatvarala ko sef i kod ovog mog, ali se nisu otvarala, a tacno je bio isti slucaj sa vozackim vratima kao kod tebe. Isto su tako bila kleknula, ali vrlo malo.

Nije to nikakvo opravdanje. Tako ja kad sam kupio taj G II i od 4 vrata jedino vozacka koliko toliko da mogu normalno da se otvore i svi pricaju kako je to staro. Kupim G IV 2004 godiste, jos nije ni punoletan i posle 10 dana moram da mu obijam gepek. Bio mi danas jedan drug i ja mu pricam kad on kaze da na pasatu b 5.5 koji je placen ohoho ima iste muke. Znaci ne umeju da naprave normalnu bravu. Yugo sam imao star 30 godina i normalno sam mogo da otvorim vrata i gepek, jedino mu zakljucavanje bilo slabija strana.
Nema to puno veze sa bravom , ima centralno zakljucavanje preko el motora a kad se prekine zica na spoju vrata i sasije nastaju problemi , ima gore na vratima gepeka onaj bunt zica koji je u onoj gumi koji ide u vrata , tu prvo pukne zica od zakljucavanja gepeka, samo se 20 godina savijala :) , poslije pukne i od brisaca koja je malo deblja pa duze izdrzi, tako da znas kad stane brisac na zadnjim vratima provjeravaj zice prvo.

Da li neko moze da preporuci dobrog majstora, da prepakuje kompresor klime , pusta gas, ne bih da kupujem drugi polovan "ispravan"

Nazad
Vrh