Nisam napisao gledam uskljucivo Maxi verzije.Pogledaj Fiat Scudo, cena ista a mnogo veći prostor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam napisao gledam uskljucivo Maxi verzije.Pogledaj Fiat Scudo, cena ista a mnogo veći prostor.
То једино ако хоћеш шећер да добијеш поготово фиата,па поготово добло.Крш неопеван,кад кренеш од електрике,брава,мотора трапа.Два пута радовање.Гледај Кедија макси, са 2.0 мотором,остало је све 0,сваки има неки проблем који те убије у појам после,свака марка.Treba mi veci auto od Astre a da moze da vozi i porodicu i jabuke. Izbor je Fiat Doblo ili Opel Combo. Gledam 4-7g star auto. Astru bi prodao i dodao para pa uzeo od ova dva jedan. Da li neko ima iskustva sa ovim autima i kako su se pokazali?
Ja imam fiat doblo 2004. godiste, putnicka verzija i odlican je. Zadnju klupu mozes da oboris celu ili iz segmenata. Vozio sam 500 kg voca sa njim uz planinu Rudnik bez ikakvih problema. Motor mi je 1.6 benzinac sa ugradjenim plinom, 103 ks. Za svaku preporuku.Gledam Scudo jeste veci ali je i matoriji. Ipak cemo na Doblo Maxi 1.3 90ks? Vecinu cu ja voziti sam, u retkim slucajevima ce vuci 500-600kg jabuka. Verujem da to moze, jer kad je Astra mogla 400kg sa 1.4 bezninom valjda ce i ovaj moci.
Kedi je dosta skuplji. Rekao bi 1.5-1.8x isto godiste kao Doblo. Sestra u zet imaju Doblo Maxi 2018 kupljem nov. Nema nikakvih problema a gaze 40.000km godisnje. Ja ipak gledam sa placeva i uvoza jer mi je 20.000e koliko su oni platili previse za moje potrebe.То једино ако хоћеш шећер да добијеш поготово фиата,па поготово добло.Крш неопеван,кад кренеш од електрике,брава,мотора трапа.Два пута радовање.Гледај Кедија макси, са 2.0 мотором,остало је све 0,сваки има неки проблем који те убије у појам после,свака марка.