galicije83
Član
Нешто ми мецан почео да троши много, па реко да питам јел постоји решење да иде ово још ниже...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
У 7дмој наравно....U kojoj je to brzini , sta mislis 6.ili 7oj?
Еко мод му је стандард чим се упали ауто, спорт ти мешањ у току вожње притиском на дугме. Иначе једина разлика измешу еко мода и спорт је та што у спорту шалта брзине на већим обртајима...мада ја користим Ф1 клацкалице на волану често у вожњи при мењању брзина...И укључен економик мод.
Презадовољан сам са њим, ауто је перфектан, нема ни једне једине грешке на дијагностици, онда знаш како је одржаван тамо преко...Лично смо га увезли из Немачке 2019. године...Jesi zadovoljan ? Jel zezalo nesto , dizne ,dpf ?
Na amazonu su metalni modeli od 40e do 100e zavisno od modela.Pogledaj oglas: https://www.kupujemprodajem.com/kol...mobili/1-18-mercedes-w124-e60/oglas/111386863
Miksane, vidi ovaj.. Već duže vreme tražim ovako nešto, ali nisam očekivao da ovoliko košta..