MOMOSARIC
Član
Filter koji se mijenja je ulozak , tako da nema ventila , ako i ima u kucistu nesto to ostaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja se nesto pitam kakav ventil to je samo ulozak filtera nista ja tu ne vidim sto bi licilo na taj ventil, medjutim logicnoje da mu treba da nabije pritisak jer se filter prilikom stajanja isprazni pa mu dodje skoro kao kad se stavlja novi.Filter koji se mijenja je ulozak , tako da nema ventila , ako i ima u kucistu nesto to ostaje.
Onda se kod mene vjerovatno ne zadrzi ulje u filteru i posle gasenja auta odnosno posle nekog vremena mirovanja istog.
Zasto je to tako, to je sad vec teze pitanje
Ma ne, iste sekunde cim se upali odma se ugasi, samo kod prvog paljenja se ceka 2-3 sec.A kad ugasis pa ponovo upalis nakon samo par sekundi jel se isto desava ?
Pogledaj oglas: https://www.kupujemprodajem.com/kol...mobili/1-18-mercedes-w124-e60/oglas/111386863Ako neko prodaje dobru w124 ili zna nekog ko bi prodao neka javi.
Dizel verzije sa manulenim menjacem.Sto jaci motor to bolje, om606,605,603...Sa sto vise opreme.
2.0 verzije mi nisu interesatne.
Opusti se, isto se dešava i kod mene a i kod mnogih drugih.Da li je normalno (verovatno nije) da se kod hladnog starta lampica pritiska ulja ne ugasi odma cim motor upali vec nekih 2 sekunde posle paljenja.
Posle prvog paljenja svaki put se ugasi istog momenta kad se i upali motor a u pitanju je 1,3 mjet