Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to je kad svi navale : ženi se , ženi se ,... eto ženio se .Moram se ubaciti jer prošle god čujem da je jedan moj školski doveo neku ženu i za godinu dana pojela traktor.
Ostao sam zatečen tom formulacijom pa su objesnili. Prodao čovjek traktor i kad su to potrošili ona otišla.
Šupa stoji tu već 30 godina takva..Sremac , jel bmw uvezen prije gradnje supe ??
Mnogi ljudi puno više daju pevačici na vašaru.. Ili u kladionicu.. Jbg svako zadovoljstvo košta..Sremac,lepa lova ode na sve te registracije.
Sva ta kola zajedno koštaju manje od dačije duster recimo.. E sad neko voli nov, pouzdan itd itd... Ja volim stara kola.. Nov auto je samo gomila gvožđa, onog trenutka kad krene da se kvari, da ima mane i nedostatke e onda počne da poprima ljudske osobine, da ima svoj karakter, da ima dušu, i to ga razlikuje od miliona drugih proizveden ih, i tad počinjem da ga volim...Ja bih zabranio ovakve fotografije sa limuzinama biće da nam još smanje subvencije ili da nam uvedu da platimo extra profit.
Registracije (bez servisa, održavanja) koštaju oko 160k godišnje.. Ja cepam dve kutije cigara na dan minimum, to je 220k a bude i više godišnje..šta je gore?Sremac,lepa lova ode na sve te registracije.
To rade ekonomisti i raznorazni menadžeri. Oni danas prave automobile.inženjeri rade na tome da se autu ograniči trajanje.