Sapatnik
Član
А тај. Е то немам у резерви.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel tebi sad jasnije da si imao krša produvalog, kojem si udahnuo još 3 godine života pomoću grejača?Pre grejača je palio na +10, 3 godine nakon ugradnje grejača, nije hteo bez njega da pali na +10. Je l' sad jasnije ili treba da nacrtam?
U Opelu? Dobri su.Kakvi su motori 2.0 cdti?
Јеси ли размишао и о грејачу на картеру?Ugradiću mu protočni grijač sa pumpom
Stariji Mercedesovi motori (pre CDI-ja) ni u perfektnom stanju nema sanse da upale bez grejaca ni na plus 25. Sta se meni desilo na C klasi, bila ispravna zimi 4 od 5 grejaca, i tako je palio bez problema i na minus 20, okrene dva tri kruga i pali. Do leta crknu jos 2 ili 3, ostane mi samo 1 ili 2 ispravna. U sred jula odjednom nece da upali nikako, samo na gurku. Ni na kraj pameti mi nije bilo da su grejaci u pitanju. To je verovatno do konstrukcije pretkomore.Mislim da je to isti princip kao ovo sto ugradjuju na stare traktore, ima vazda klipova na yt.
123 ima neki spori grejac, ne secam se bas, mislim da je ona spiralna zarulja, oni bas teze pale, imao sam do pre par god neku miniku sa 2.2 motorom, uglavnom sve isto...
Nikad nisam uspeo da ga upalim bez grejaca cak ni leti, motor ne znam kakav je bio, slabo smo ga vozili...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока