Kremator
Član
Dovoljno je 20-30 min da se ugreje, uzmes digitalni tajmer, bocnes uvece, namestis kada ti odgovara ujutru itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I šta kažeš? Posle 3 godine se toliko navikao na grejač, da nije hteo da pali bez njega? A ni pre nije hteo da pali kako treba? A bio potpuno ispravan? Jel slušaš ti sebe, šta pričaš?Mom nije pukla glava.
Вакуумски регулатор?Имам гремлина на једном југу и не могу да пронађем шта је узрок. Пали, ради иде. Али кад се остави на леру понаша се као да не добија довољно горива. Извадио сам лер дизну није зачепила. Исто се дешава кад повучем сауг упали из прве и после 10-15 секунди лер гас се смањује и једва ради док се не угаси. Скинуо сам иберлауф са карбуратора и лер гас отишао небу под облаке. Смањим на лер дизни и ради. Вратим црево на карбуратор гаси се. На иберлауф једва видљив дим зачепим црево мотор нормално ради не искаче мерач уља.
Мотор не троши уље, замењено на пролеће није прешао можда 500 километара од замене. Да ли је имао овако неко проблема и шта би могло бити?
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.