AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Возио на плиску боцу за кућну употребу. На леру ради а кад стиснеш гас угаси се. Убио се док нисам видео где је проблем. Остао регулатор на цреву. Кад сам избацио регулатор пали, ради, иде. Мада не видим нигде електро вентил на снимку. Вероватно им се није још десило да им плин напуни цилиндре. Али полако изненадиће се.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Opel Astra F 1.7 td palila se povremeno lampica ulja u voznji,ubrzo je zablokirao, zamenjena radilica i lezajevi upalio iz prve odmah ali nema pritiska ulja opet... Znaci sad pali radi ali ga nema ispod 0,5 je.... Tako da je odma ugasen da ne bi opet zezno radilicu i lezajeve... Sta mislite? Uljna pumpa ili? Menjana je i ona ali polovna.... Motor pre blokade nije dimio nazad i nije trosio ulje... Za divno cudo..

Jel Isuzu motor? Meni je 1.7 Isuzu poceo nakon paljenja da duze drzi upaljenu lampicu za ulje i po 15 sek. Covek koji radi sa Opelima mi je rekao da je to uljna pumpa i da im je to mana.

Jel nova pumpa preskupa kada je ubačena polovna?Da nema neku o ring gumicu na usisnoj cevi pumpe ili nešto slično tome pa tu gubi pritisak?

Ma nije skupa nego je ne mogu nabaviti,najbrze sto moze stici je 10dana... Niko nema na stanju,pola ih cak nemoze ni nabaviti opste i taj rok od 10 dana mi obecali u kit komercu... Gumicu sam nabavio i dihtung,to cu probati danas...

Sad vidim nije skros ista.. Ako takvu stavim nece imati hladjenje ulja,ne mogu prebaciti sliku u komp ne znam kako da ti posaljem,ako imas viber?

Neće da se otkljucaju na Golf V zadnja leva vrata(iza vozača) i gepek, šta bi moglo biti problem.

Kod mene gepek nije mogao da se otvori, čini mi se da je bio otišao neki pipak ili ti osovinica koja pritiska mikro prekidač. To je sve u jednom komadu cela brava, ali što kaže moja žena samo nešto budžiš, ja sam isekao jedno parče brusilicom to namestio i evo radi već godinu dana, sa vratima nisam imao problema.
Da li se kvar desio istovremeno...

Neće da se otkljucaju na Golf V zadnja leva vrata(iza vozača) i gepek, šta bi moglo biti problem.

Kod mene je za gepek bila u pitanju prekinuta žica kod panta (šarki) poklopca gepeka, a na vratima sam morao zamijeniti bravu. Stavljena je zamjenska kineska za cca 40 eurića. Kod vratiju je problem bio postupan, prvo se povremeno nisu zaključala, a zatim povremeno pa sve češće niti otključavala.

Nazad
Vrh