MOMOSARIC
Član
Vidi da ne svijetle asr,esp,abs lampice , zna da bude skup popravak . Mjenjac da nema trzaja i da ne dimi previse i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја за......и ја меркам један, малко млађи, али ми жао да поново дајем у бунар ~70к рсд.Mercedes w211 e220, 2007mo godište za ili protiv?
Hvala Momo. Ne ostaje nijedna lampica ukljucena. Menjac radi normalno, kvacilo je mekano i nisko, zamajac malo zuji na leru kad polako pritiskam i pustam kvacilo, ali nema vibracije, nema zvukova ni trzaja na paljenju i gasenju motora. Nema dima na auspuhu, motor ne trosi ulje, ni antifriz.Vidi da ne svijetle asr,esp,abs lampice , zna da bude skup popravak . Mjenjac da nema trzaja i da ne dimi previse i to je to.
Jer sam jos ranije primetio da kada je kvacilo pritisnuto ne ide preko 3.000 obrtaja, osim ako se ESP ne iskljuci.A kako ti je palo na pamet da isključiš ESP?
DPF nema, ovi motori sa oznakom BKD ga nemaju, tako je barem meni receno.Egr ventil, Dpf filter ako ga ima.
Jeste u poslednje vrame cista gradska voznja.Može li gore ja bi njega prvo pošteno stisnuo, dva puta sam tako uspeo da rešim tuđe automobile..
Menjač je manuelni, jako mi lepo leži.. Pali greške da fali antifriza, da su gume izduvne, i da su kočnice potrošene i da neradi jedna sijalica na tablici... Ne dimi u opšte.. Naravno da ima 190k na satu(kako da ne)..Vidi da ne svijetle asr,esp,abs lampice , zna da bude skup popravak . Mjenjac da nema trzaja i da ne dimi previse i to je to.