AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ja sam pre nekako uzeo Hiluxa 3.0 Automatic,bilo je jos u opticaju L200,D-Max,Amarok..ali ipak je Toyota to napravila ludacki.

Аркадије, скоро па не може. Треба н-5 образац или се тако некако зове. Нова возила имају тај образац. А могло је до 2014 године.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Kod Hiluxa problema sa motorom ovde imaju neki i to zescih. Raspitaj se . Amarok mi se svidja bas , al nov mi preskup , a polovan kad bi naletio sa malom km i sa tzv king cab , ono 2 vrata velika i 2 ona mala , nekako mi estetski , ovaj sa 4 vrata vuce na putara.

Da li su cemu KAMA zimske gume ?
Negde je pisano o njima ,ali sad ne mogu da nadjem.

Razmisljam se izmedju lassa i sava zimskih ,ali mi zapale za oko i ove kama, cenom.

Da li su cemu KAMA zimske gume ?
Negde je pisano o njima ,ali sad ne mogu da nadjem.

Razmisljam se izmedju lassa i sava zimskih ,ali mi zapale za oko i ove kama, cenom.
Cale stavio na Golf 4. evo sada ce im godinu dana, presao krs kilometara. Vrlo malo potroseni pneumatici. Znaci nisu skidani preko proleca i leta. Zimi uz masnu banderu sa njima.

Amarok je po meni ekstra za seosko domacinstvo, trpas svasta pozadi jos 5 sedista.
Sto rekao Manda,moze za igranku a moze i u njivu.
Od uvek sam simpatisao one americke kamionete ili kako se vec zovu ali kod njih je vecinom 2wd pogon.
Ovako nesto jos u 4wd izvedbi ful.
Gotovo sam suguran da cu ga nekad u buducnosti imati, samo mozda 2.0tdi

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ameri voze za broj veci. To su tek dzipovi! Meni se mnogo svidja GMC Sierra. U toj klasi je Toyota Tundra, dvoumio sam se izmedju polovne Tundre sa 6 sedista (jer mi to bas extra kad su 3 sedista napred bas kao na filmovima) ili novog Amaroka.

Oni valjda tu klasu zovu full-size pick up truck. Kod nas ih retko ima. Osim amera tu je i Tundra ili Nissan Titan (veci od Navare)...

Plan je do proleća da uzmem ovako nešto, planirao sam kedija ali mi ipak treba nosivost od oko 1t. Jedino se lomim dali furgon ili ovakav "truck".

Dobar dan kolege
Desava mi se od juce jedan problem, a u pitanju je Golf 5, 2.0 tdi BKD motor.
Kad se pritisne pedala gasa motor ide samo do 3.000 obrtaja, mozda malo i manje. To se naprimer dosad desavalo samo ako je pritisnuto kvacilo, prilikom polaska. Danas mi nesto padne na pamet, iskljucim ESP i sve proradi normalno. Medjutim posle gasenja auta, tj prilikom ponovnog paljenja ESP se opet aktivira i ponovo se desava isti problem. Ne svaki put, ali u vecini slucajeva se desi.

Nazad
Vrh