AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

A to su čari garaže!!!!!
Ušao mi miš pod zupčasti
Ušao u tapacirung
Pojeo žice
Otkad drzim na ulici nikad ništa

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Meni su pregrizli žice od žmigavaca na autu.Po kombajnu bacam otrov redovno a izduvavanje i pranje pod obavezno.Za traktor planiram da napravim barikade od pocinkovanog lima iako je otrov svuda razbacan i tri kera aktivna.

Meni su pregrizli žice od žmigavaca na autu.Po kombajnu bacam otrov redovno a izduvavanje i pranje pod obavezno.Za traktor planiram da napravim barikade od pocinkovanog lima iako je otrov svuda razbacan i tri kera aktivna.
Kod mene veci problem bio ker-terijer.Kad nanjusi misa ili pacova sve sto moze da se pokida-izgrize gotovo je😂😂😂

Nikad više u dvorište!!!!!!
A kamoli u garažu!!
Šta bi da je u gradu pred zgradom????

Potamani skotove!!!!!!!
Skotove ne trpim medju životinjama a ni medju ljudima!!

Pre izvesnog vremena laju kobasičari k'o zaguljeni i laju i laju.Priđem malo bliže a kerijerka uhvatila i otresa zmiju, kad ju je pustila pa je ovi ščepali, razvukli je kao gumu.Nema ništa da prođe, pre su ježa udavili, mačke i živinu redovno.Svako jutro nađeš mrtvog pacova ili mrtvog miša i tako, održavaju prirodnu ravnotežu. 😂

meni su zimus pojeli zvucnu izolaciju na kombajnu,ona sto je do motora iza kabine. A stavio sam cinkosan,i one crvene kesice i dzaba,onda sam ga izvezao napolje,ukljucio vrsalicu i posle ga ostavio 2 dana napolju na mrazu,a za to vreme napravio limove oko tockova i vise nemam problema

Ovo je isto takva opasna zverka napravila. :eek:

PwwNaKp.jpg

Bacila auto u Safe mode :ROFLMAO:. Bio parkiran na ulici.
Sad je ugrađen rasterivač za glodare pod haubu.

Verovali ili ne takva je priča
Doseli se novi komšija iz Zaječara, posadi voćnjak, kuća ima izlaz u atar, zorcovi čuda učine
Dodje kod mene i pita šta radim sa psećim izmetom, reko čistim boxove i na djubre bacam, nakupimo njemu punu jupolku i on odnese i rastopi u vodi i namaže stabla i nisu više dirali
Ja sam svoj voćnjak spašavao osokom, istresao u jesen pa pokvasi i stabla!
Sad koliko je pametno pod auto ostavit pasji izmet, ne smeta i ne škodi a verovatno bi odbilo kunu!!

Nazad
Vrh