iwanho
Član
Luka,
molim te pojasni mi što su zorcovi. Kod mene te riječi nema u upotrebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav rasterivac?
Zerčevi ili ti zečevi.Luka,
Ne odgovara mi, nemam u garazi ni akumulator viska ni uticnicu.Ultrazvučni rasterivač za glodare. Napaja se sa akumulatora.
Zorcovi, zerčevi,zajike, zekonje, lepurimims,
hvala.
Ne odgovara mi, nemam u garazi ni akumulator viska ni uticnicu.
Kod mene bio isti slučaj, ispostavilo se da je u pitanju začepljen hladnjak...Kad smo kod klime, klima hladi lepo ali na svaka 2-3min gasi kompresor i posle minut opet ga pali i tako u krug, i na LO isto. Punio je pre 3 god.
Neko kaze nema freona, sta vi mislite?
Pa prođe se to, pogotovo sa dva šofera, nije to ništa. Samo se mi tješimo da smo baš mi kupili polovan auto sa malo kilometara...Hoces da kazes da je neko za 4 godine preso 900 000 km? Kako!?
Ти камиончићи су сад тренд у европи у шпедицијама,јер наравно немају тахограф и вози се нон стоп.Пољаци су ту главни,па иду Румуни,чак доста Српских фирми има сад таква возила,највише сам виђао из Чачка фирме које врше тако шпедицију по целој Европи.Hoces da kazes da je neko za 4 godine preso 900 000 km? Kako!?