AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Očigledna razlika, ispolirani farovi na golfu..
IMG-dfd2866b3b9d6e7bf2d74334b9fb92f1-V.jpg

Gde je bas matirano mora smirgla da radi. Ja sam probao da poliram pastom za poliranje i krpom za poliranje i slaba vajda. Odpade mi ruka, a sjaj nisam mogo da dobijem vec sam samo umanjio matiranost.

Sve zavisi u kakvom je stanju far. Ako nije previše matirao, može i pasta za zube da ga povrati. Ne baš da bude kao fabrički, ali nekih 80-90% od fabričkog. Ako je previše matirao i ako ima sitnih površinskih pukotina po sebi, onda mora da se šmirgla. Ja nisam probao, ali iz iskustva drugih ide 600 vodena šmirgla, pa 1000, pa 1500, pa 2000, neki posle 2000 idu i sa 3000 i onda neka pasta za poliranje ili za zube. Samo kažu svi da ne drži dugo sjaj i da je najbolje zaštititi far folijom ili nekim sredstvom za to.

To sa WD - om je kratkog daha samo trenutno neki rade sa pastom za zube i limunom neznam kako ali rade znam to jer na tehničkom nema prolaska sa mutnim farovima pa se ljudi snalaze kako ko zna i ume.

Mozda kod tebe nema, al svi znamo gde ima. Meni su u Somboru za reatest plina hteli da menjaji creva neka za 5000din. Oterao na drugo mesto sve ok, ljudi merili ne pusta nigde nista i dobio na 5g jos. Tako da svaka firma drugacija pravila igre.

Pa pričali smo o slikanju na tehničkom mutni farovi se vide na slikama čak su i zatvarali tehnički pregled jer su na ulici zaustavil auto sa mutnim farovima a pre nedelju dana registrovano auto i drž nedaj zatvoriš taj tehnički.

Aco pun mi je kofer takvih kao ti, ja ti kažem fotografišem auto a fotografije gleda inspekcija a ti mi kažeš tražim dlaku u jajetu svaka ti čast.

Nazad
Vrh