mirosti
Član
A ja ADDINOL..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ako auto ima dpf. Ako nema onda 5-40.Све ти је одозго,кад мењаш филтер уља мењаш и гумице,чини ми се двије,шира је унутар поклопца а мале на такође ал на штапу оном,видећеш кад скинеш.гумице иду уз нов филтер.Уље 5-30 пумпа дизна купујеш,ја купујем дивинол већ 6-7 година за тај мотор.
Kod tebe(pretpostavljam 1,9jtd) se to i radi sa pločicom, i to je poslednji kod koga može tako. 1,3mjt nemože, mora da se isključi softverski.
Kod VW trebaproveriti da nije od naslaga ostao zaglavljen u otvenom položaju, pa onda propušta/upušta i kada se raskine vakum..
Jel to znači da bi trebao očistiti turbo ili?Krilca varijabile turbine..
Mozda te zeza MAP senzorPitam za izbacivanje EGR-a jer mislim da mi možda on pravi problem jer mi auto odjednom izgubi snagu i žestinu na gasu, i kad ga ugasim i opet upalim onda bude sve normalno a zamjenio sam turbo jer sam mislio da je on najveći problem.Motor je 1.9 TDI 81KW