Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2007 godiste je. Enjoy paket sa easytronic menjacem. Uzeo je brat od strica novu, a ja sam je uzeo sa 3.5 godine starosti od njega. On je tada presao na Astru J isuzu 1.7 125ks.Koliko je stara astra? Kupio si je novu?
Ako koristis android nista vise od od googlove navigacije ti ne treba,ima i offline ali kod offline ima jedan problem a to je da ne ispravlja rutu ako omasis pa trazi kraci put, vec te ostavi onako kkso je zadato, zna da bude nezgodno u velikim gradovima.I najveca mana uvek trazi internet kao i sve navigacije tog tipa.Kolege da li neko ima preporuku za solidnu navigaciju za auto ?
E ne znate vi kako ja i drugar prosle godine na.jebasmo zbog navigacije. Doduse i on je kriv jer nije proveravao nego smo je pratili kao slepci. Isli smo motorima i onda nas navede da skrenemo na neki nasipan put, a posto je bila neka rurarna sredina mislili smo da je trenutno tako. Medjutim, ne lezi vraze put se na dalje pogorsa, a vec smo odmakli pa ni tamo ni ovamo. I tako valjda 12 km kao kroz Arizonu. Nigde kuca, nigde ziva dusa, motori u prvu i polagacke, a letnje vreme pa prasina na sve strane.