Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam je popravljao, jer nije se ispatilo.Dobila luft pa se razletela i sto je najgore iz kompresionog dela pa je deo krila proleteo kroz ventile, otkinuo deo ventila koji je stigao klip pa je bilo veselo.Sa drugarskim cenama popravka je bila preko 1000€.Kod tebe na insigniji otisla turbina ? I ja imam insigniju 120 kw kupljena na placu u pancevo pa me interesuje za nedaj bože kolko je bila popravka? Kod mene je 2014 automatik.
Podsetime na vic.... Staje tip na pumpi, prilazi radnik:Sto kaze hoces bmw\mece da vozis...pa plati bato i ja bih vozio ali i sareni leptir u novcaniku krepnuo od gladi-voleo sam ga
"Ruke" u ovlašćenim servisima su bezobrazno skupe, pre par godina je drugar terao golfa na prvi veliki servis u ovlašćeni servis i karticu na kojoj su ispisali kilometražu sevisa itd su mu naplatili 1200din
Jedino sto je malo automobila da ima malu km sa dve tri godine, i da se prodaje.
Svakog 29. februara.Auta verovao ili ne teram majstoru
Evo cela slika. Ovlašćeni prodavci i serviseri za Škoda vozila.@SimkeVa sumnjam da je ovo ovlašćeni servis....