Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nas je do Grcke vodila Google offline mapa bez greske.Šta ako idem u inostranstvo samo na jedan dan i nemam mobilni interneta? Kako da se oslonim na Google Maps onda?
Napisao sam zašto ne preporučujem Google Maps u inostranstvu, jer zahteva mobilni internet da bi aplikacija radila u potpunosti.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nije problem pristup internetu. Primer jedan, idem relativno često u Bijeljinu, i okolne gradove na par sati. Da li moram da kupujem prepaid karticu i ubacujem u telefon svaki put? Lakše mi je da koristim neku aplikaciju sa skinutom mapom države, u ovom slučaju je to HereWeGo ili iGO. Ne treba mi live update saobraćaja, tako da ne uzimam prepaid karticu.Što je problem pristup internetu u inostranstvu? Na prvoj pumpi poslije granice se kupi prepaid sim kartica i stvar riješena. Mnogo jeftinije, a nema brige da će biti nekih velikih nepredviđenih troškova.
Ko ide češće kupi jednom i miran godinama, a i kad se ide samo povremeno nije neki trošak.
Baš zbog upitnog kvaliteta promenim ulje između 9k i 10k kilometara, iako je fabrika rekla na 15000km.Ovde mi je interesantna cena ulja Castrol od 900 din.
U Nemačkoj je 5litar kanta 59€, što izlazi skoro 12€, tako da mogu misliti šta se to ovde prodaje.
Da ne bude zabune, i ja kupujem ovde, doduše od ovlašćenog uvoznika i plaćam slično, ali je činjenica da verovatno dobijamo ko zna šta.
Ma makar bilo i u Dobrodol....Uspesno sa Google maps stizem bilo gde. Preporuka pre puta je da peoucite rutu ako idete u totalno nepoznato.