lovac luka
Član
Razmisli o godinu dana starom?????
30% jeftiniji
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
30% jeftiniji
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo sam napisao jer sam skoro racunao koliko me kosta odrzavanje auta starog 15 godina, a koliko bi me kostala rata kada bih kupio novi auto na kredit. Ucesce oko 5100 e, i 230 e narednih 60 meseci za novi Reno Megan 1.5 dci ili Skodu Oktaviu sa slicnom cenom.
Iskreno ja bih sve i da nekim čudom imam Senik prodao bih ga!!Luka cini mi se da nigde vise nema godinu dana star auto a 30% jeftiniji od novog. Kod mene Senik 2 posle 200 hiljada poceo da zeza, stigli za zamenu amortizeri, dizne za benzin, pumpa za benzin, brava vrata. Vodim evidenciju o kvarovima i ulaganjima u auto, kilometar me kosta oko 3 dinara, tj.mesecno oko 6 000 dinara. U ovo ne racunam registraciju.
Svi mi kad kažemo redovno održavanje ne mislimo da to puno košta, ali ustvari redovno održavanje košta i to dobro.Da ne bude zabune pod redovno održavanje mislim na sve što se menja kroz period eksploatacije vozila.
Auta verovao ili ne teram majstoru@lovac luka ok ali, tvojih 300e godišnje je kod mene makar 450e jer ja nisam majstor. Za 300000 morao si promeniti makar 5 setova guma... a i sam kažeš da kad si ga prodao bio je dreš znači da si ga održavao samo da ga "držiš u životu"... Ode tu dosta para naročito nama koji moramo u servis, samo teško nam je da priznamo i ja da nisam pogledao u papire nebi verovao da sam uložio ove novce u auto naročito jer me je baš služio malte ne bez kvara.
Svi mi kad kažemo redovno održavanje ne mislimo da to puno košta, ali ustvari redovno održavanje košta i to dobro.
Nista skuplje od polovnog auta premijum klase.Ceste su akcije, evo sad za Alfu za veliki servis se dobija popust 30% na delove.Stim da je redovno održavanje novih kola dosta skuplje jer je obaveza održavanje u ovlašćenom servisu zbog garancije.