AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Први пут...
6fa1eaa6dafcc6481ce40483e0eb49af.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Je l' imao neko sličan problem sa DSG menjačem? Dešava se da se u toku vožnje iz čista mira pogubi i izbaci iz brzine, tačnije ostane u D ali ne pokazuje ni jednu brzinu, na bordu piše samo D. Ugasim auto, upalim i onda bude sve normalno. U pitanju je Seat Leon 2016 godište.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Auto i dalje kod "odličnog majstora". Navodno je prvo problem bila pumpa, ali nakon detaljnog pregleda ona je ok. Sad je problem neki ventil. Videćemo šta će dalje biti. Rok mu je do srede, posle ide dalje.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Od juče vozim neki TOUAREG V6 3,0
Brutalan auto, ali troši oko 11l
Stvarno je full stanje nzm koje je god
Vlasnik je moj saradnik i uvaljuje mi ga da kupim i otplatim na 24 meseca kroz usluge
Registraciju nesmem ni da pogledam na net-u
Verujem oko 1000e
Jest udoban, za mene malo malen gepek, ali full
Vuče ko ACTROS
6brzina manuelni menjač
Svidja mi se mater mu

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Sta je 11l, nista. S obzirom kojim se poslom bavis sigurno mozes da nabavis jeftino naftu. Tu je najveci problem registracija, bar za smrtnike. Ali zato voznja visi nivo.

Što bi u narodu rekli:
Zec dvaput ne prolazi kroz noge!
Ti si momčina u punoj snazi, sam zarađuješ svoj novac, ne trošiš na drogu, kocku ili druge gluposti, pa zašto sebi da ne priuštiš takvo vozilo.
Možda imaš i opciju da ga registruješ kao teretno, i onda je to postaje neka vrsta Tamića;).
Jak jeste, ali mu je kardan slabašan i nije baš za žestoko cimanje, ali ako ga potrgaš opraviću ti, bar za to ne brini.(y)
Ja sam ga takođe razmatrao, doduše 2,5tdi, ali mi je za sada Sharan praktičniji.
Taj manuelni mejač ti je mnogo pouzdaniji od automatika.
Dalje, ako ne daješ 'žive' pare za njega, nego ga odrađuješ, ti ga u stvari sam za sebe praviš po svojoj meri-kud ćeš bolje..

Uzimaj to i glumi tajkuna(samo ako je crni sa točkovima 21'')8-)

E jes 11l mnogo... pa ferguson trosi ~20!! :haha: ... ja bih to zaobisao, vozilo sluzi gazdi a ne obrnuto... ili ga uzmi kao kredit, uzmes prodas, uzmes lovu pa kasnije ga odradjujes-vracas kredit polako :ideja:::000:: ...

Polako sas taj dizel, v6 je benzinac čini mi se, zar ne?
Doduše kad se uzme da je benzin nešto jeftiniji pa nije to ni strašno...

Vrlo je moguce i preko 1000e. Meni bi reg bila oko 140 000 din da nije teretni. Proveravali kad sam isao na tehnicki.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nazad
Vrh