milovan vrsac
Član
Ja se ne plasim mehanike svakako,ali sta da radim sa elektronikom? U to mozemo svi da gledamo ko telad,a vecina dijagnosticara prevaranti i neznalice. Kad sam imao lagunu,odem pred more kod majstora da vidi gresku koju mi je upalila,on prikaci dijagnostiku,kaze ima 17 gresaka,ne brini sad cu ja to da resim,obrise on to i krenemo u voznju sa prikopcanom dijagnostikom,za 5km,ona upalila 9 gresaka,ja okrecem auto,on pita sto ne idemo jos. Reko nema potrebe,video sam dovoljno,evo je tebi pa resavaj,ja odoh da kupim autobusku kartu za Grcku. Kad sam se vratio,odmah sam je stavio u oglase.
Na Passata b 5.5 pred put u Bosnu,poceo da gasi turbinu,ja 22h odem drugara mehanicara,ali nema dijagnostiku,skine on crevo turbine,nema garezi,kaze sumnjam na Map senzor,nazove on nekog da vidi da li ima polovan da nam da za probu,da nam covek,probamo i nema problema,u 03.00 ja na Bosanskoj granici. Sad je auto kod burazera i senzor i dalje radi.
WV grupacija je mnogo jednostavnija sto se tice senzora,kompijutera itd.a meni je to najbitnije.
Na Passata b 5.5 pred put u Bosnu,poceo da gasi turbinu,ja 22h odem drugara mehanicara,ali nema dijagnostiku,skine on crevo turbine,nema garezi,kaze sumnjam na Map senzor,nazove on nekog da vidi da li ima polovan da nam da za probu,da nam covek,probamo i nema problema,u 03.00 ja na Bosanskoj granici. Sad je auto kod burazera i senzor i dalje radi.
WV grupacija je mnogo jednostavnija sto se tice senzora,kompijutera itd.a meni je to najbitnije.