lovac luka
Član
Ako je dobra prikolica može golf 2_31500kg
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je dobra prikolica može golf 2_31500kg
Golf 4 za krljanje po njivama U jbt ala nam je porasao standard. A ja slepac planiram da ga kupim za " novo"
Pa da, to je prakticno isti auto samo je bora malo duza a karavani su mozda cak i iste duzine. Gore nisam napisao, konkretno na karavana sam i mislio.Na tosam i ja konkretno mislio , ako ćemo u detalje još bolje golf 4 karavan po mogućnosti 4 motion , praktično se pokazao kao najjači . Lada niva je od pudinga za golf 4 , manite se predrasuda.
Skupi delovi, skupa registracija, skupe gume, potrosnja veca, a pritom nista sposobniji nisu od putnickog auta 4x4, na snegu auto ide kao silo uz brdo dok dzip ne moze bas tako, tezak, trom, spor, gume siroke, mnogo ranije ce stati.....A sta mislite o frilenderu i onim hyundai i kia dzipovima?
Pajero ozbiljna stvar.Uzmi DEFENDER 110 nećeš pogrešiti
Jest malo skup za odzavanje, ali sam išao uz maStnu banderu
Potrošnja 10_11l
Nemoš preko 135_140km/h
Ili pajero 1 i to je mrcina gledao sam iza Petrovac na Mlavi drva izvlače sa njima
1,5m3 u njega i 3m3 prikolica
Sve bukovina meterice
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom