iwanho
Član
Na Golfu V 2006. god. 1,9 ccm, 77 kW, samo nakon ponovnog stavljanja akumulatora posvijetli jedna žuta kontrolka. U uputama piše da to nije problem i da se ona ugasi nakon nekoliko km vožnje po ravnom. Provjereno je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se to sinoc desilo, oba zadnjaJel moguce da amortizeri zalede na nocasnjem minusu?
Meni se na puntu desilo da se resetuje sat i to dva puta ove nedelje a nisam skidao akumulator. Šta bi mogao da bude uzrok?Ako treba da se dopuni akumulator na autu, sme li da se on skine? Je l ne smeta nesto zbog kompjutera i elektronike kad ostane bez struje?
Auto je vw, tdi, 2001.godiste.
Isti auto, amortizeri dobri.Ok,mozda i jesu za zamenu,mada nisam primetio da lose amortizuje,cak sta vise bas se lepo vozi...golf 2 od 31 godinu...
Pukla glava- - - - - - - - - -
Kolege jedno pitanje.Motor od bmw dizel pusta vodu u cilindar i motor dimi beli dim i stvara pritisak u sistemu za hladjenje. Da li postoji mogucnost da se sipa neka tecnost za zaptivanje ili mora da se skida glava.Ne potrosi mnogo vode na 250-300km otprilike dva decija antifriza.
Motor radi normalo nema drugih problema.
Ma pri kontaktu je to bilo. Ok, znači da ga je zima iscpila.Pri paljenju,opao napon
nepostoji tecnost koja to zaptiva,to su samo reklame@Goran G a da stavim neku tecnos ima li pomoci ili samo zamana glave?
Mozda je samo dihtung glaveHvala kolega(bas si me utesio)
Mozda je samo dihtung glave
mindjušar@Jesi i ti tvoju glavu promenio na teleću???