Arenda- pravila, obicaji....

Nije to nikakvo krivicno delo. Slobodno uradi prepravku. Notar i onako overava potis, a nepravi ugovor. Eagraru je bitno da je notar potvrdio prisustvo zakupodavca i zakupoprimca.
Kod notara ostaje jedan primerak i to je dokaz ugovora bas da se kasnije ne bi prepravljalo. Sta sad ja trebam sa nekim lupam da napravim ugovor o zakupu na 5 godina i onda da dodjem kici i dodam nulu i bude 50 godina???? Eh kad bi sve to tako prolazilo....

Neće proći zato što se gleda šta piše u Katastru (Takva parcela će dobiti crveni X i pisaće da uskladite površinu parcele sa katastrom). Ali probajte (Što da ne probate) jedino ako ste napravili lepo preko računara da se ne vidi ispravka (Onda prolazi sigurno), ali ako se vidi korektor teško da će proći

Poruka u temi "E-Agrar"

Poruka u temi "E-Agrar"
Zbog toga i prepravljam.naime,naveli smo celu povrsinu parcele a 1/3 se vodi na preminulu majku zakupodavca pa su mi poslali da to ispravim.

Srdjane da li cim se udje u 2025 god moze da se obnovi gazidinstvo i krene uzimati nafta pa da se pustaju racuni za refakciju??
Vi gazdinstvo možete da obnovite i 01.01.2025. a možete da ga obnovite i kada počne neki javni poziv za subvencije.

Da naravno možete da ga obnovite 01.01.2025. i da počnete da kupujete gorivo pa da radite refakciju.

Srki a sta cemo sa racunima iz 2024 koji se 99% nece pojaviti u eagraru do 31.12.2024 23h 59min?
dont-know-idk.gif

Poslednja izmena:
Po meni za 24 se trebalo to zavrsavati u novembru mesecu najkasnije. Jedino razumem ako nije bilo novaca onda kad mora....

Znam to od pre 20 dana, ali se dopisujem sa svim zivima putem mejla. I ponasaju se kao ceo sistem. Niko nije nadlezan :love:

Danas uradio sto nisam verovao pre 2 godine da ce biti.
Arenda koju sam radio par godina hteo da platim coveku kao pre iako je bila nepovoljna,ali je uz mene i imam lepo parce. Kad sam hteo da пlatim kaze promenile se stvari sad je skuplje.
Danas orali moju zemlju kad dolazi da pita jel radim i njegovo, reko za koje oare ? Kaze iste,a reko promenilo se sad je pala arenda.
Proslo je sigurno 1.5 mesec mozda i 2 nije nasao nikog.
Uzeta zemlja do kraja po da ne kazem mojim uslovima.
Jeste da cu se kaljuzati sad u oranju, ali princip je ispostovan.

Uzeta zemlja do kraja po da ne kazem mojim uslovima.
Jeste da cu se kaljuzati sad u oranju, ali princip je ispostovan.
Cudno. Ovde kod nas se jos otimaju za zemlju, ja sto sam uzeo 6,5 kj ove jeseni posle mog dogovora sa tom babom a pre potpisivanja ugovora bilo njih 10 kod babe da pitaju da nisam odustao i oni " daju" vise. Kakvi smo ljudi, i to covek sa kojim ne govorim isao da nudi vise.
Sreca baba bila od reci pa sve ispostovala kako smo se dogovorili.

Nazad
Vrh