paorpaor
Član
Radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Server je proradio tako da možete normalno da idete na eRPG i ePodsticaji.Gde baš danas da padne sistem kada treba da počne poziv za osiguranje.... Da li će "tehničke smetnje" biti otklonjene do 31.-og decembra kada se poziv zatvara? Baš nam je pomoglo uvođenje e-agrara ogroman napredak za našu poljoprivredu.
Pošten je danas javni poziv.Hvala vam, server jeste proradio ali još uvek nije postavljen poziv za osiguranje. Da li znate kada će biti moguće podneti zahtev?
Sta to sve treba od dokumentacije da se prilozi? Imam neki zahtev za ostvarivanje prava za podsticaje,potvrda o placenoj premiji,polisu osiguranja,jel treba i uplatnicu da slikam?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ima li negde upustvo za kako da podnesem zahtev za osiguranje? Hvala
Imam problem sa ovom parcelom. Drugi put ne moze da se verifikuje a ne shvatam sta je problem. Parcela je u dva broja u katastru, dodao sam obe parcele posebno, nije proslo. Sada sam dodao parcelu iscela sa ukupnom povrsinom, opet nije proslo. Ne znam sta da pokusam sad?
Pozovite 0800106107 i reće vam gde je nastao tačno problem.
Ja sam ovo priložio od dokumenata za osiguranje. Da li je to u redu.