mixer87kac
Član
Uglavnom papriku. A čuo sam da će nešto i sa lukom da proba.Koje povrće radi?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uglavnom papriku. A čuo sam da će nešto i sa lukom da proba.Koje povrće radi?
Taj prosek zakupa je mnogo manji .Ako sam dobro nasao Vojvodina radi oko 1 600 000 ha zemlje.
Ako uzmemo da je godisnji zakup 500e po ha to znaci da se vrti godisnje 800 miliona evra po tom pitanju.
Da, ta suma novca je u potencijalnom opticaju.Ako sam dobro nasao Vojvodina radi oko 1 600 000 ha zemlje.
Ako uzmemo da je godisnji zakup 500e po ha to znaci da se vrti godisnje 800 miliona evra po tom pitanju.
Škrbić. Imao je ove godine 100 jutara paprike.
Послато са SM-A515F
Nisam cuo da neko toliko mnogo radi paprike, da li ima masine neke za branje, ili se sve radi sa nadničarima, ne mogu da zamislim koliko tu treba dnevnica i koliko ima rashodaa...Škrbić. Imao je ove godine 100 jutara paprike.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ima tu i prihoda,itekako,dobar je usev imao,i ove i prosle godine,rod zapravo.Nisam cuo da neko toliko mnogo radi paprike, da li ima masine neke za branje, ili se sve radi sa nadničarima, ne mogu da zamislim koliko tu treba dnevnica i koliko ima rashodaa...
Znam ja to ,i za led,obaska od svega ostalog ,imao je bas dobar rod,na to sve sto predhodiПрофо тај паприкар звани куца има залеђину а то му је сестра која је у политици а иначе ове године су имали велике кише ѕа време брања
Beru i pleve nadničari. Dodju njih po nekoliko autobusa...Nisam cuo da neko toliko mnogo radi paprike, da li ima masine neke za branje, ili se sve radi sa nadničarima, ne mogu da zamislim koliko tu treba dnevnica i koliko ima rashodaa...
Isto sam pomislio, sa kaćanima se ne bih zezao..Kad god čujem Škrbić iz Kaća setim se onog mafijaša Voje Škrbića što je ubijen pre neku godinu.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Dobar glas se daleko čuje.....a lošKad god čujem Škrbić iz Kaća setim se onog mafijaša Voje Škrbića što je ubijen pre neku godinu.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk