Zmaj od Noćaja
Član
Pa je postao Macaкуца је баш имао буран живот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa je postao Macaкуца је баш имао буран живот
Ranije smo bili poznati po belom....a sad smo prešli na crvenoIsto sam pomislio, sa kaćanima se ne bih zezao..![]()
Cvece??Ranije smo bili poznati po belom....a sad smo prešli na crveno
mogli su i prije, otvoriš firmu u RH i bez obzira što si stranac, kupiš šta hoćeš
Samo tu obavijest mediji ne pustaju, nego dodje svevisnji politicar Plenkovic (kao i kod vas Vucic) pa kaze strancima smo zabranili na 7 godina kupnju zemlje i nekretnina, a izostavio dio gdje mogu otvorit firmu u Rh i kupit ako zele milikun hektara zemlje. Premda me cudi da to nisu napravili, za sada je Matijevic kupio 2 zadruge sa nekih 1500 do 2000ha vlastitog zemljista premda on ima dvojno drzavljanstvo ako se ne varam ali mu to ni niie bilo potrebno za ovakvu kupnju.Tako je svuda. Pravna lica mogu od uvek, a fizicka ne. Nije šija nego vrat.
Pa pogledaj sta se nudi, sami pašnjaci, šume, močvare.... Obradive zemlje ništa. Sve što je valjalo podeljeno je stočarima, i investoru.Marko,ja danas otvorio slučajno opštinu Žitište nisam verovao svojim očima šta piše.Za nijednu licitaciju nije bio niko zainteresovan![]()
Naseli su neki gladni vec na to kad niko nije hteo u drugoj opstini, oni uzmu u zakup na nevidjeno, a kad pogledaju parcelu, pola pasnjak, pola trska.Pa baš u celoj opštini da nema ni jedna zainteresovan baš mi čudno.