Mislio sam Miroslav i Nikola ili kako se vec zove ovaj sto nije Miroslav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1000 hektara neki dobio po 200 evra, alal vera drzavi.
Овај је најбољи...
Кука а узима државну земљу у под закуп!
Е свакаквих нас има Боже мој
Nije ni tada bilo ograniceno, ko je hteo radio je vise. Samo sto su tada bili pariteti i cene oa je moglo da se zivi od 10ha.Sto bi pitanje bilo cudno. Nekad su ogranicavali na 10 Ha, al smo izgleda zaboravili.
https://postimg.cc/CZJ2jS3D],,Utrcali coveku i pokosili njivu"...po kom osnovu su mu pokosili?
Idu na prosek celokupne arende.Sad čujem bila licitacija u zmajevu za zadruginu zemlju. Mislim ozz sloga. Uzeo neki Srećkov i dao 100.000 po hektaru za godinu dana. Nekima je dobro...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ovo je moj prika1000 hektara neki dobio po 200 evra, alal vera drzavi.
70-80% onih koji su dobili drzavnu zemlju dali drugom u arendu, alal vera drzavi.
Ovaj kuka sto ne moze da stavi traktor od 100000-150000 eura na skelu pa da obradjuje drzavnu zemlju, alal vera domacine.
To je glupost. Npr. radiš 200kj, i imaš zaradu 200e po kj prosek. Onda uzmeš jos 50 kj skupo platiš arendu, da bi radio 250kj i imao prosek 150e po kj. Samo posla više, para isto.Idu na prosek celokupne arende.
Mislim da je Nikola u pitanju ako se dobro sećam...Mislio sam Miroslav i Nikola ili kako se vec zove ovaj sto nije Miroslav.
Da, jasno mi je. Samo sam skicirao....Kao prvo tu se neradi o 200kj
Nama običnim smrtnicima ta matematika naravno nije jasna... Ti drugi imaju sasvim drugačiju matematiku, gde 1+1 nije uvek 2...iza tih velikih stoji neko, imaju što se kaže leđa, i to je igranka na drugačijem nivou.. Ovako sa strane kad gledam kad dođe loša godina oni umesto po logici da propadaju oni rastu ko kvasac... Al ja im u opšte ne zavidim, niti želim da, se bavim takvom poljoprivredom, još uvek se vodim nekim drugim vrednostima u životu... Pare mogu mnogi da imaju, ali čast, obraz i reč malo ko....To je glupost. Npr. radiš 200kj, i imaš zaradu 200e po kj prosek. Onda uzmeš jos 50 kj skupo platiš arendu, da bi radio 250kj i imao prosek 150e po kj. Samo posla više, para isto.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Drzavna zemlja, 1 klasa ?Evo i kod nas u Kaću beše ove godine 105600 din po hektaru , drugi ponuđač 78000 , treći 72-73000 , a ja 56500 ....i niko se ne hvali
Eto ja sam najluđi
Jedno se priča a drugo radi
Tuđa leđa ne svrbe
Koje povrće radi?Da. Samo što je ovo u Kaću uzeo povrtar, a ovo u Zmajevu koliko sam shvatio ratar.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока