Danas sam probao Kzubr masku za mene amatera skroz dobra stvar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не, не тражим, али имам жељу за којекаквим ситнијим алатним машинама, прво струговима, довољно до метра растојања између шиљака (попут оног малог кикиндског из огласа) , а после и којекаве ситније глодалице, по систему а-ла матори "Декел". Просто, кадгод сам пожелео да направим неку направу од метала, за било какву намену био, у једном моменту искочи питање машинске обраде ...и онда ти спласне ентузијазам. А моја криза средњих година није се толико распојасала, да бих, поред осталих потреба, новце бубн'о у струг.Da li i ti trazis strug za svoje potrebe? Znas da radis na tim starijim masinama?
Jordin bez ad blueRang lista zelja prosjecnog clana u krizi srednjih godina
djevojka
sportski auto
motor
camac
fit izgled
strug
Ispravite i dodajte
Sa kakvim karakteristikama bi trebao biti kompresor da bi pneumatski pistolj radio bez brige?
Msm verovatno zavisi najvise od protoka vazduha i boce..
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Oko kombajna sve odvrće I steže sasvim dobro, na prikolicama zmaj sam uspeo popustiti šrafove, ali ne bih više probavao, bolje rukom malo popustiti, na automobilima šareno, baš juče menjao neke točkove, ovi što imaju alu felne ne može ni da popusti ni da stegne skroz, a na golfiću koji ima čelične i popustio i stegao kako treba... I da, za te pare radi odlično, ko ima novaca i potrebe znamo svi šta valja...U setu sam dobio najvecu 23. A nije sad to neš specijalno, ipak je 400 Nm. Oko kombajna i tako nekih manje zahtjevnih stvari bude mi se začas otplatio jer košta 80 eura, pa recimo sad dok dođe za sastavljanje hale i svakodnevno oko strojeva. Za točkove nije, uspio je odviti prednje na 539, ali zadnje nije no to sam i znao. Da bi mi trebao za točkove i žešće stvari malo i bi, ali takav jedan Milwaukee recimo košta preko 700 eura, dosta je veći i 1627 Nm zatezne, a 2034 Nm odvijačke moći ima dok ovaj svega 400.
Meni kod tih jeftinih maski smeta što imaju uzak tj. nizak otvor, a to mi predstavlja problem kad varimDanas sam probao Kzubr masku za mene amatera skroz dobra stvar.
U ponedeljak ide dalje u susednu nam Drzavu,ima nekih likova tamo oko Zadra koji se zanimaju Amrickim vozilima i lepo se platili cim im je ponudjenoСууууупер!
Их, још да је метрички!
E vidiš u tome je stvar, tj.u takvom razmišljanju:"neću propasti za ta 899 dinara!" Ti megalanci prodavnica i računaju na to da ljudima nije problem dati odredjenu sumu novca za nešto što inače košta 1,5-2-3 x više. Kupićeš bofl robu za siću kojom ćeš vrlo brzo biti razočaran ali je nećeš vratiti jer "toliko i vredi". To je generalno problem kod nas jer smo se decenijama snabdevali i krparili po najlonima i pijacama pa nam je tako nešto postalo normalno,medjutim nekadašnja roba sa najlona je ekstra roba za to što se u ovakvim mega-lancima prodavnica prodaje.Ja sam baš kupio u lidlu ključeve. Jbg neću propasti ta 899 dinara, malo i klince obradovao, vidim kakva je završna obrada, znam i za bolje al neka ga.
Al najviše me razočaralo, najveći ključ a skoro neupotrebljiv - 21.