Kremator
Član
Nisu kaisevi losi, proklizaju kad treba, ima strugar u selu mk3 sa menjacem, mene stra od onoga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AC strug livnica Kikinda. Kada je ispravan odlican je. Za cenu ne znam.
Strug je igracka, a nevidim kako moze da bude glodalica.
Pa šta je na kraju bilo? Šta si dobio?
Jel uopšte negde piše da oni rade zamenu ili povraćaj novca? Il je to priča koja se pročula čaršijom?
Jbg juče sam bio u lidlu. Vidio reklamni pano. Ja se obradovao da ide odvijač, al ono busilica, ali ne kao moja, okrugla drška. Tako sam video.Gde vidis sta ce biti od 25-og ?,na netu samo do 22-og prikazuju.
Imam jako loša iskustva. Ne sa konkretnim alatima nego sa Parkside markom. Taj udarni su ljudi ovde hvalili a ovo govno dole 1200 din ... Pa ta cena može da bude relna samo ako nekom ćomanu trebaju hitno pare da se sredi pa ti poroda bud zašta nešto što valja... ovako glupo je očekivati da će stim moći bilo šta da se radi.
Mislim da ti ta formula nije za to što tebi treba. Tu bi morale da budu uzete u obzir i karkteristike hidromotora. U svakom slučaju gobici snage će biti veliki i ne bih ti to preporučio za ovu namenu gde je snaga izgleda veoma bitan faktor. Kad guglaš izbaci ti temu sa ovog foruma gde ljudi govore o tim tarupima i uglavnom nisu zadovoljni i prepravljaju na kardanJel zna neko mozda,npr ako neki tarup traktorski zahteva minimum tipa 100ks,pogon na kardan naravno,koliko bi trebala biti jaka pumpa uljna da taj isti tarup tera preko hidraulike?,hidro pogon kao.Treba gledati protok pumpe valjda ,ali kako se to racuna ?.
Nadam se da je ok tema ,nisam bas znao gde ovo pitanje bi najbolje odgovaralo postaviti ...
Edit:Nema veze mislim da sam nasao na netu nesto kaze ovako:
Hydraulic power is defined as flow multiplied by pressure. The hydraulic power supplied by a pump is: Power = (P x Q) ÷ 500 - where power is in kilowatts [kW], P is the pressure in bars, and Q is the flow in litres per minute.
Mozda glupo pitanje,ali npr traktorska pumpa hidraulike,ako naravno ima npr dovoljan protok,snage, jel se moze koristiti za ovako neki hidro pogon ?,da stalno bude opterecenja pogonom tarupa nekog.
Imam jako loša iskustva. Ne sa konkretnim alatima nego sa Parkside markom. Taj udarni su ljudi ovde hvalili a ovo govno dole 1200 din ... Pa ta cena može da bude relna samo ako nekom ćomanu trebaju hitno pare da se sredi pa ti poroda bud zašta nešto što valja... ovako glupo je očekivati da će stim moći bilo šta da se radi.