Da, verovatno mislis tamo gde je bio vasar u pokusaju i parada konja. Inace vasariste se zove prostor kod stadiona ZAKaStaro vašarište ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, verovatno mislis tamo gde je bio vasar u pokusaju i parada konja. Inace vasariste se zove prostor kod stadiona ZAKaStaro vašarište ?
Samo ovo imam od Koken-a.Ja kupio njihov snaper, polovan za 10 evra, i poslije par dana trebao da skinem tocak na sestrinom pezou, i kao hajde da probam kakav je, stavim unior 19 gedoru, ali neka budala od vulkanizera stegla da nece da cuje. Stavim cijev od 60-70 cm i potegnem , ako izdrzi dobro je, ako cvakne baci i gotovo, tako reci nije se snaper ni strecnuo, sraf otpusten, unior 19-ka napukao. Fantastican alat, sve odvrcem i finalno zavrcem njim, nema nikakvih problema. Jel na tvom alatu utisnuto ime, pisanim slovima, i pored imena pise pat no. pa neki broj?
Вигор, Топтул.... записано.Onda ako hoces solidan alat za ne previse para uzmes nov Vigor,Toptul ili nesto slicno
Kako trazite po oglasima ovakve busilice kao kod Krematora ?,kako se one zovu ?.
Slažem se u potpunosti. Ljudi kod nas izgleda da nezanaju da procene koliko šta vrdi, koliko im to treba i koliko keša trebaju za to da daju.Sjećam se toga, dobio si baš odličnu mašinu kada si iskombinovao motore. Ovog poznanika je lik zaje*ao, skontao da ovaj pojma nema i podvalio mu. Jeste mašina bila baš ekstremna, iskreno ne znam kako bi se ono čudo moglo držati rukama, teška sigurno oko 10-15kg. Zaboravio sam slikati ali ej bila slična ovoj Fein
Dukej, nisam par godin aulazio na limundo. Sad sam malo listao i vidim da se mnog češčće dešava da se neka stvar ne realno preplati nego da se jeftino kupi. Samo kupujem-prodajem.E jbg, tako sam i ja neki dan procenjivao koliko nešto vredi, koliko još treba uložiti u to, i ne ponudim dovoljno. Naravno, ostanem bez alata. I sad se nerviram već dva dana što nisam ponudio više...