kole
Član
Ma klovn, ne obraćaj pažnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јесенас сам у "Лидлу" окретао кутију ударног одвијача, ал' на кабл и док сам то чинио, приђе неки тип и поче да тражи карактеристике. Каже да неко време има тај акумулаторски и да му је одличан - снажан је и Ок му је батерија и колико сам схватио, тип је вулканизер. Ценим да неко са таквом професијом користи тај одвијач чешће него ми кућни мајстори. А тада је купио је и тај на кабл.Kod nas u Lidlu bude u četvrtak udarni aku odvijač s punjačem i baterijom 20 V, 4 Ah (80 eur) i aku trimer 4 u 1 bez baterija (160 eur).
Ja ima neku polovnu sam kupio slična kao ta iz lidlPa objasnio sam već na nekoj od prošlih strana. Naravno da sam razmotrio i opciju pravljenja ili kupovine nosača. Ipak mislim da to ne može nikad da bude ko stubna. Mislm može, ali je potrebno mnogo vremena i novca i zezanja toliko da možeš napraviti i samu stubnu bušilcu ako bi se još malo zezao i uložio.
Bila je opcija ili ova iz lidla ili ništa ili da čekam nešto da uleti povoljno, a čekam već 2 god treba bi jbg. Biće ovo podošljivo samo da napravim taj rukav ili ako mi zamene za neku koji ima ispravan. E sad videćemo kako će da se ponaša nakon dužeg korišćenja. Verovatno će morati da se doradjuje nakon nekog vremena ali nije ni to kraj sveta.
А имаш потребу за баш акумулаторским тримером? Личи на елегантно решење, али ми се не чини да је неко добро решење за више врт већи од 15-20 квадрата, управо због батеријица. За ту цену можеш засигурно да нађеш посебан електрични тример и... шта мислиш кад кажеш "шкаре за шишање траве"? Мислиш баш на траву или живицу, живу ограду?Pošto u njega idu 2 baterije, procjenjujem da bi trebalo biti dovoljno za očistiti oko voćki, što preostane poslije malčiranja ili košenja kosilicom. Zamijenio bi ručnu kosu i škare za šišanje trave.
Da li i ti trazis strug za svoje potrebe? Znas da radis na tim starijim masinama?Уф, уф... Таман
To je problem sa tim načinom prodaje. Misliš da si uspo u nabavci nečeg što je retko i povoljno, a u stvarnosti ima toga koliko hoćeš sam nas malo hebu sa pshilogijom.
Nisam jos planirao uzimati pistolj ali svakako ce biti opcija u nekom vremenu, ovi aku jesu mama ali mislim da je preskupo za nekih 500-600 Nm.Pa zavisi deks koji pistolj gledas. Za moj einhell dss 260/2 je sasvim dovoljan villager 50l boca 260l u minuti ako se dobro sjecam. Kad nesto radis nece ti pistolj celo vreme biti upaljen kao pistolj za ispuhivanje kada cistis kombajn nego namestis pa zavrnes namestis pa zavrnes i kompresor u toj pauzi uspe da nadruka pritisak. Ako ces vec uzimati kompresor uzmi dvoklipac od 300l po minuti isto 50l boca jer je kod ovog problem kada nesto ispuhujes moras cekati da nadruka pritisak. Prednost ovih od 50l je sto ih zacas premjestis tamo gde ti trebaju.