Kengur
Član
Puno secera (neprirodnog,vestackog,dodatog) je imala komina, pa sada pijete secerusu.Da je prava od zrelog voca, toga nema (mislim podrigivanja)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

ako skuplja na najlon i padaju mu sitne grancice i lisce to je sigurno!CAR je napisao(la):Sad sam bio kod kolege pece rakiju,ma nesto nevalja sa njom ali svake godine mu je takva,jednostavno nekako je kisela ja sam dvije popijo i stalno podrigujem.Sta je to?
Kizi je napisao(la):Sve mi je jasno,ali peci rakiju od 60 stepeni pa je kaliti destilisanom vodom-to ne razumem.Zar nije lakse praviti rakiju do 50 stepeni?
ja inace razblazujem sa destiovanom vodom i rakija je prva liga.
).Odgovor je sledeci: i ja isto "perem" rakiju ali na sledeci nacin,govorim o prepeku:Napunim kazan sa prvom frakcijom 70% dodam 30% vode,ali gledam da podesim optimalnu povrsinu isparavanja.(to znaci punim kazan tako da imam najvecu povrsinu za isparavanje),i sta sam dobio
?Mislim da su pitanja,na svom mestu i da nisu laicka.Posto nismo dobili odgovore , prihvatam da i nisam razumeo tvoj komentar na 18. strani.Sto se degustacije tice,slobodan sam da je organizujemo,kada nam vreme dozvoli.Ja inace u zivotu nisam prodao ni litar rakije,obicno je poklonim ,preko moje firme ili licno ,privatno prijateljima.(uvek se obraduju tom poklonu,a sto ? pitaj njih).Pozzz ing.informatike,sto nema bas nikakve veze sa pravljenjem rakije

dfiskal je napisao(la):(Formula za alkohol je opste poznata,znaci alkohol je alkohol,a aromatici su aromatici,to su dve stvari,naravno).

i tu price nema dalje...
, od secera se dobija samo kolicina a ne i kvalitet, zrela i kvalitetna vocka mora dati odlicnu rakiju *sa solidnim kazanom, i sa higijenom posudja za kominu i rakiju* i ne moze da omane...
i to je to...
.
, ako kupujes kupi samo u apoteci, a najlakse ti je da sam sebi spravis na kazan.