Pohvala za matkemafija... Svaka cast...tako se pravi dobra rakija, u PP sam ti jos dodao neke finese oko spremanja kljuka i oko destilacije.Dobra ti je odluka da ti se ljudi obracaju samo privatnom porukom (PP).Neke stvari koje bih ja napisao na forumu izazvale bi, blago receno, revoluciju medju "rakijasima".Znam,vise se ne pojavljuje "kengur", jbg dipl. hemicar..zna u prste tehnologiju,i mnogi drugi itd..Ne kazem da treba "zabraniti" ovu pricu , ali sada tek vidim sta se pije po Srbiji,i sta ce se jos dugo piti...Ostala je samo tradicija,bez trunke poboljsanja,naravno, naucnim putem.To znam,sigurno, jer i dalje Francuzi prave vino na tradicionalan nacin + nova tehnologija + novi sel.kvasci + nova tehnologija izrade burica za smestaj proizvoda+ambalaza novog proizvoda+menadzment prodaje..i tako? Matkemafija,samo napred
Ing.Misa S. Miletic (dfiskal)
Post je spojen: [time]1287475974[/time]
Nije misljenje nego tako ide i drugacije nemoze i ja bi volio da mogu da prodam takvo sto samo krkaj cukra i kolicina se 30-50% poveca,ali kome to prodati,ok ako glavina neboli nema problema a ako zaboli sta onda mogla bi me ostati bolit ako goste rasceram..Ako ti netko trazi kukuruz secerac nemozes mu podvaliti 444 hibrid
neide i gotovo.
Dragi moj Care
To tako ide i moze drugacije..Probaj pa ces videti..."Izvadi" 10l rakije kuji si spremio po matkemafija receptu,ali vodi racuna, o pripremi kljuka,destilaciji i "cuvanju" , rakije i videces razliku to ti pricam dobronamerno