dfiskal
Član
kengur-e
Hvala na strucnom savetu,ja volim da slusam struku....., kao sto sam i do sada slusao.. ...Ali da se ne hvalimo izmedju sebe , mislim , iz prostog razloga da ne bi doslo do , nego da vidimo ,"ima li jos nekih noviteta... ili ti tehnoloskih resenja u smislu jos boljeg proizvoda...naravno mislim za sve oblasti...
Ipak ,samo Vas
Misa S. Miletic (bez onih silnih zezalica.... ing.. veteran... no one ... itd....)
Znaci posle ovog citata strucnog lica,mi zavrsavamo sa nedoumicom ,da li "da" ili "ne" secer "kristal" u kominu, i naravno selektivni kvasac itd... ima li neko "hrabar" da protivureci struci...jbg.. A evo i citata: :Naravno, u kominu se moze dodati i secer (mada i ne mora) a selektivni kvasac ce obraditi i ovu kolicinu i nema tu nista stetno..Jbg strucno lice... Ajd sada Braco...rakijasi ko sme protiv struke... naravno , mala sala..jbg ipak je on dipl.hemicar... i ko sme da mu se suprostavi..to valjda zna detaljno...zato i kazem "kaza o tome je zvrsena"... idemo dalje sa novim tehnoloskom resenjma... ako smo saznali iz literature ...itd...
Vas Misa (vidi se kako sve krace i krace predstavljam- kritika je "cudo"
Hvala na strucnom savetu,ja volim da slusam struku....., kao sto sam i do sada slusao.. ...Ali da se ne hvalimo izmedju sebe , mislim , iz prostog razloga da ne bi doslo do , nego da vidimo ,"ima li jos nekih noviteta... ili ti tehnoloskih resenja u smislu jos boljeg proizvoda...naravno mislim za sve oblasti...
Ipak ,samo Vas
Misa S. Miletic (bez onih silnih zezalica.... ing.. veteran... no one ... itd....)
Post je spojen: [time]среда, 17. новембар 2010. 08:27:02 CST[/time]
_________________________________________________Znaci posle ovog citata strucnog lica,mi zavrsavamo sa nedoumicom ,da li "da" ili "ne" secer "kristal" u kominu, i naravno selektivni kvasac itd... ima li neko "hrabar" da protivureci struci...jbg.. A evo i citata: :Naravno, u kominu se moze dodati i secer (mada i ne mora) a selektivni kvasac ce obraditi i ovu kolicinu i nema tu nista stetno..Jbg strucno lice... Ajd sada Braco...rakijasi ko sme protiv struke... naravno , mala sala..jbg ipak je on dipl.hemicar... i ko sme da mu se suprostavi..to valjda zna detaljno...zato i kazem "kaza o tome je zvrsena"... idemo dalje sa novim tehnoloskom resenjma... ako smo saznali iz literature ...itd...
Vas Misa (vidi se kako sve krace i krace predstavljam- kritika je "cudo"