Zoran Kostović
Član
Hvala kolege, Bože zdravlja pa i kod vas da bude nešto slično. Vidno je steona, ali još uvek nisam dobio papire i nemam podatke o pojedinostima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zemljak,Danas nam jave da se raspusta karantin i da organizujemo prevoz junica za danas ili sutra, ponesemo pare za osiguranje i krenemo po njih, kad poslije sat zovu i kazu da je odlozena podjela za sedam dana jer kancelarija za veterinarstvo ne radi iducih dana i nemoze se izvrsiti raspustanje karantina....
Hvala, hvala. Evo junice stigle jutros u 3h, i smjestio ih u stalu (zasto tako kasno, duga prica..). Junice je uvezao Mlijekoprodukt, HF rasa iz Njemacke, cijena sa PDV-om 4905 KM, plus osiguranje 169 KM. Uvezeno je 296 junica od kojih je izdvojeno 15 kom koje su ispustene i zaostale u karantinu, a ove ostale su na oko dosta dobre junice, dobra kondicija, zdrave. Ja sam zadovoljan sa svojih 6 komada, nisam jos dobio pedigre pa tako da neznam genetiku, ali nas uvjeravaju da su od dobrih potomaka.Zemljak,
jel mozes malo to pojasnit?Od koga dobijate ili kupujete te junice iz uvoza?
Koja je rasa i odakle zu te junice?
Hvala i nek je sa srecom...
Neka su ti sa srecom.Hvala, hvala. Evo junice stigle jutros u 3h, i smjestio ih u stalu (zasto tako kasno, duga prica..). Junice je uvezao Mlijekoprodukt, HF rasa iz Njemacke, cijena sa PDV-om 4905 KM, plus osiguranje 169 KM. Uvezeno je 296 junica od kojih je izdvojeno 15 kom koje su ispustene i zaostale u karantinu, a ove ostale su na oko dosta dobre junice, dobra kondicija, zdrave. Ja sam zadovoljan sa svojih 6 komada, nisam jos dobio pedigre pa tako da neznam genetiku, ali nas uvjeravaju da su od dobrih potomaka.
Neka je sa srecom da se brzo isplate i zaradio dostaHvala, hvala. Evo junice stigle jutros u 3h, i smjestio ih u stalu (zasto tako kasno, duga prica..). Junice je uvezao Mlijekoprodukt, HF rasa iz Njemacke, cijena sa PDV-om 4905 KM, plus osiguranje 169 KM. Uvezeno je 296 junica od kojih je izdvojeno 15 kom koje su ispustene i zaostale u karantinu, a ove ostale su na oko dosta dobre junice, dobra kondicija, zdrave. Ja sam zadovoljan sa svojih 6 komada, nisam jos dobio pedigre pa tako da neznam genetiku, ali nas uvjeravaju da su od dobrih potomaka.
Pa čestitamo,da je živa i zdrava,lepo i zdravo tele na svet u junu donela !Na raspodeli u Kraljevu dobio sam jednu svabicu,otac Homorry. Teli se krajem juna,osemenjena sa Murai. Na Spermexu sam pogledao karakteristike ovih bikova i ne izgleda loše, videcemo sta ce biti. Inace tamno crvene je boje.