Tacno tako. Moji roditelji su prosipali mleka i mleka,tek koliko grla je otislo pod noz.Gde je tada bio Imlek ciji su farmeri? Nikakva pomoc. Da se zapitamo malo odakle ovaj uvoz. Ne grize njih savest zbog iniciranja propasti govedarstva,nego je para u pitanju! Ko zna kakav dogovor i kakva igra,preko ledja nas obicnih ljudi. Dugo pratim ovaj forum i nisam postirala do sada,nisam imala razloga.Postujem Igorvet,dosta je pomogao ljudima,covek nista ne lupeta napamet. U selekciju junica su isli kvazi strucnjaci i menadzer potrcko,levo smetalo u firmi. Zasto? Zato sto su ih Svabe vodile na odredjene farme gde su junice kojih se treba ratosiljati. To sto su one lepe ne znaci nista. Lepe su i silikonske devojke a unutra pune venericnih bolesti i bez mozga. Toliko je izmucenih farmera i sad jedan Prolaznik nasao da brani Imlek! Ocigledno zaposlen tamo.Zar vam je toliko isprala firma mozak da ste zaboravili na obicnog farmera? Zar verujete da ste isli da birate najbolja grla? Na nekom papiru vam je pisalo koliko daju mleka ili ste imali neka saznanja,dokaze o tome kakva je koja farma sa koje birate junice? Moji su imali uslova da uzmu ove junice i ja sam se raspitala.Kad sam saznala ko ih bira i da idu naslepo kao glupaci po farmama u Nemackoj, da ne znaju gde su kakve junice nego imaju neke vodice koji sve odlucuji umesto njih,rekla sam roditeljima da ni u ludilu to ne uzimaju! Ako i ima zadovoljnih koji su uzeli ove junice,to je sporadicno. Uglavnom su ljudi razocarani a to ce se tek pokazati. Ovo je samo dalje iskoriscavanje i ponizavanje nasih farmera.