Sta me je snaslo to sam video kada sam otisao da uzmem junice. To je trebalo videti: sta se zove "karantin" i gde su one bile po najvecoj zimi kada je bilo -15 u februaru. Od ukupnog broja koliko sam uzeo 40% su bile da mozes reci da su nemice, ostale sam mogao naci u komsiluku za pet puta nizu cenu. Bolest je pocela nakon nekoliko dana, po dolasku i to kod nekoliko krava a zatim i na vecini. Da bi se kasnije prosirila i na moje koje sam vec imao. Šuga - raznih vrsta, bolest X - oblika koji se tesko leci i koja je u ovom slucaju kobna. To je bolest na koži butina koja uništava tkivo i stvaraju se duboke rane. Krava ne može da jede gubi imunitet .... epilog prinudno klanje i jos nekoliko ceka svoju sudbinu. Ali gospodu u "Imleku" ne interesuje i nemaju razumevanja o nastaloj situaciji. Oni traze nihovo a to su rate za otplatu. Sve ovo bi mogao preci da su ostale junice dobre mlecnosti i da opravdavaju svoju cenu i poreklo.
Ovde sam, kao i na mnogim mestima do sada da podelim misljenje i da cujem predlog sugestiju.....bilo sta..... sto bi dovelo do poboljsanja situacije. Hvala
Ovde sam, kao i na mnogim mestima do sada da podelim misljenje i da cujem predlog sugestiju.....bilo sta..... sto bi dovelo do poboljsanja situacije. Hvala